Φουλ του… over στην Ιβηρική!

Πέφτει η αυλαία της αγωνιστικής στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα τη Δευτέρα και μπορεί οι επιλογές μας να είναι μην είναι πάρα πολλές, προκύπτουν όμως «δυνατά» πονταρίσματα. Τα γκολ είναι αυτά που θα μας πληρώσουν στο ξεκίνημα της εβδομάδας στην Ιβηρική.

Διάφορα, Η πρόταση της ημέρας

Λεβάντε – Αθλέτικ Μπιλμπάο

 

Έδειξε χαρακτήρα η Λεβάντε στην έδρα της Ουέσκα και παρότι βρέθηκε να χάνει δύο φορές, μπόρεσε να πάρει το 2-2 και τον βαθμό. Το αποτέλεσμα αυτό αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία, αν αναλογιστεί κανείς πως «κατέβηκε» στο ματς με σημαντικές απουσίες. Σε κάθε περίπτωση, αυτό ήταν το τρίτο της συνεχόμενο παιχνίδι που δεν κερδίζει. Στον αντίποδα, έχει ξεχάσει τη χαρά της νίκης η Μπιλμπάο, η οποία θα πρέπει να αισθάνεται και τυχερή από το τελικό 1-1 με την Χετάφε στο «Σαν Μαμές». Τουλάχιστον πανηγύρισε επιβλήθηκε 4-0 της Ουέσκα για το Κύπελλο μέσα στην εβδομάδα. Βέβαια, απόψε το τρίποντο έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία για τους Βάσκους. Δεδομένου πως οι Βαλενθιάνοι δέχονται φάσεις, αλλά και τα μετόπισθεν της Αθλέτικ είναι… ευάλωτα, έχει λογική να πάμε με το καλοπληρωμένο over 2.5.

 

Ρίο Άβε – Σπόρτινγκ Λισαβόνας

 

«Κατέβηκε» χωρίς αλλαγές στο Κύπελλο απέναντι στην κατώτερης κατηγορίας Σίλβες και επικράτησε με το ευρύ 7-0. Πάντως, στο τελευταίο της παιχνίδι για το πρωτάθλημα, είχε ηττηθεί με σκορ 2-1 στην έδρα της Άβες. Αποτέλεσμα που διέκοψε το αήττητο οκτώ αγωνιστικών. Από την άλλη, η Σπόρτινγκ στο ντεμπούτο του Κάιζερ στον πάγκο του, είχε πολύ σοβαρό πρόσωπο στην έδρα της Καραμπάγκ και την «διέλυσε» με σκορ 6-1. Αποτέλεσμα που την έστειλε στους «32» του Europa League. Όσον αφορά τις υποχρεώσεις της στο Κύπελλο, ούτε εκεί είχε πρόβλημα να κάμψει με σκορ 4-1 την αντίσταση της Λουσιτάνο. Το αποψινό παιχνίδι πάντως, μόνο εύκολο δεν είναι για τα «λιοντάρια». Δεδομένου πως αμφότερες έχουν επιθετική φιλοσοφία, το over 2.5 μοιάζει πολύ πιθανό.

 

Μάθε τα πάντα για τα φρουτακια Playtech στο casinoplaytech.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to Top