Μελετά στοχευμένες παρεμβάσεις ο Ελευθερόπουλος

Η πρώτη «προπονητική» εβδομάδα, τα συμπεράσματα και οι σκέψεις για προσωπικές «πινελιές»…

Όπως ο ίδιος ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είχε διευκρινίσει, ήταν πολύ σημαντικό για τον δικό του προγραμματισμό το να περάσει στη φάση του να έχει το χρονικό περιθώριο μιας ολόκληρης εβδομάδας με την ομάδα, πριν από κάθε αγωνιστική υποχρέωσή της.

Αυτό το προνόμιο είχε αυτήν την εβδομάδα, η οποία ολοκληρώνεται και καταλήγει με την αγωνιστική δοκιμασία στα Σπάτα, κόντρα στον Αήττητο. Ο ίδιος ο 42χρονος τεχνικός και οι συνεργάτες του είχαν για πρώτη φορά από την ώρα που ήρθαν τον απαιτούμενο χρόνο για να δουλέψουν το αγωνιστικό υλικό, διαγράφοντας έναν πλήρη κύκλο (αποκατάστασης και προετοιμασίας).

Ο τεχνικός του Ημίθεου είναι σαφές και προφανές ότι δεν επιχείρησε δομικές αλλαγές στα πρώτα παιχνίδια της δικής του παρουσίας στον «κυανόλευκο» πάγκο. Με περιορισμένες αλλαγές, κινήθηκε στα πρότυπα των επιλογών της προηγούμενης τεχνικής ηγεσίας, εξηγώντας ότι δεν ήθελε να κάνει κάτι διαφορετικό, πριν αποκτήσει τη δυνατότητα να μάθει την ομάδα και τον κάθε παίκτη ξεχωριστά και πριν του προσφερθεί το χρονικό περιθώριο να δουλέψει με το αγωνιστικό σύνολό του επάνω σε όποιες αναπροσαρμογές θα επιχειρήσει να επιφέρει.

Σταδιακά, από εδώ και πέρα, αναλόγως των εκτιμήσεών του, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα προχωρήσει σε ευρύτερες αλλαγές στο βασικό σχήμα, ενώ κάθε άλλο παρά θα πρέπει να αποκλειστεί η προοπτική του να φέρει στο προσκήνιο και ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μέχρι τώρα, όχι απλά είχαν ρόλο αναπληρωματικού, αλλά και κάποιους από τους μονίμως εκτός αποστολής ευρισκομένους…

Όλα αυτά όχι αμέσως και αυτομάτως, ούτε ενόψει της προοπτικής του αυριανού αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο Σπάτων, αλλά τμηματικά και με κριτήριο τα δικά του συμπεράσματα (τα οποία ήδη έχει αρχίσει να εξάγει), τις συνθήκες κάθε αναμέτρησης και τις ανάγκες της ομάδας…

 

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top