- Bluearena - https://bluearena.gr -

Απολύτως επιτυχημένη η ημερίδα της Ακαδημίας Μπάσκετ (pics)

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η 1η Αθλητική Ημερίδα που διοργάνωσε η Ακαδημία Μπάσκετ του ΗΡΑΚΛΗ σήμερα στην αίθουσα “Ν.Γερμανός” της ΔΕΘ. Η αθρόα συμμετοχή παιδιών και γονέων αλλά και φίλων του αθλητισμού αποδεικνύει πως ο ΗΡΑΚΛΗΣ πέραν της ανάπτυξης των βασικών αρχών του Αθλήματος στα παιδιά , καλώς έχει αποφασίσει να διευρύνει το πεδίο γνώσης για τους αθλητές μας σε όλα τα επίπεδα, πόσω μάλλον της υγείας και της διατροφής.
Στην Ημερίδα παραβρέθηκαν ο Προπονητής της Ανδρικής Ομάδας Κώστας Μέξας, ο assistant coach Γιάννης Ντάγιος και ο αρχηγός της Ομάδας, Δ.Καλαϊτζίδης, που χειροκροτήθηκαν θερμά από τα παιδιά και τους παρευρισκόμενους. Ο κ.Μέξας απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση, ευχόμενος στα παιδιά να αγαπήσουν το Μπάσκετ και τον Αθλητισμό.
Χαιρετισμό απηύθηνε και ο Ιατρός της Ομάδας μας, Κωνσταντίνος Μανώλογλου.
Το χειροκρότημα κέρδισαν όλοι οι ομιλητές της Ημερίδας με πολύ ενδιαφέροντα θέματα
«Διατροφική προσέγγιση στον αθλητισμό», Τσιρώνης Βασίλης, Ειδικός Διατροφολόγος,
«Γονείς και αθλητές/ Μεγαλώνοντας παιδιά αθλητές», Δαμβοπούλου Παναγιώτα, Msc Αθλητική Ψυχολόγος, “Γονείς – προπονητές και νεαροί καλαθοσφαιριστές» Dr Γαλαζούλας Χρήστος, Αν. Καθηγητής ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης) και άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για μια ακόμη δράση κοινωνικού ενδιαφέροντος από την Ακαδημία Μπάσκετ του ΗΡΑΚΛΗ.

 

Οι φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Image may contain: one or more people and indoor

Image may contain: 5 people, crowd

Image may contain: one or more people, people sitting and indoor

Image may contain: one or more people, crowd and indoor

Image may contain: one or more people and indoor

Image may contain: one or more people and indoor