Ντεμπά: “Θα ήθελα να ήμουν στην Ελλάδα να γιορτάσω για τον Ηρακλή”

Ο Λιβεριανός βετεράνος άσσος μιλά για το “κυανόλευκο” παρελθόν του.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Τζέιμς Ντεμπά τοποθετήθηκε στον “Arena 89,4”:

Για την σημασία που έχει για αυτόν ο Ηρακλής:«Εύχομαι να ήμουν στη Ελλάδα να γιορτάσω για τον Ηρακλή. Ο σύλλογος αυτό σημαίνει πολλά για εμένα. Έχω παίξει σε πολύ μεγάλες ομάδες αλλά νοιώθω πιο στενά τον Ηρακλή επειδή η Ελλάδα μου έδωσε αγάπη. Αγαπώ τους Έλληνες και ιδιαίτερα τους οπαδούς του Ηρακλή επειδή πέρασα πάρα πολύ ωραία και είχα πολλές σπουδαίες στιγμές.  Θα επιστρέψω  τον  Φεβρουάριο  στην Ελλάδα».

Για τον ιδιαίτερο πανηγυρισμό του:«Είχα έναν ιδιαίτερο πανηγυρισμό στην Ελλάδα το «leave the roof. Χαίρομαι πολύ που κάποιοι στην Ελλάδα ακόμα κάνουν τον πανηγυρισμό μου».

Για το παιχνίδι που θυμάται πιο χαρακτηριστικά:«Θυμάμαι που ο Ολυμπιακός είχε προηγηθεί 4-0 ο Ηρακλής το πήγε στο 3-4 έκανε πολλές ευκαιρίες και παραλίγο να το γυρίσουμε. Είχαμε απίστευτη ομάδα και  αν είμασταν λιγότερο άτυχοι και δεν ήταν τόσο κακή η διαιτησία θα το «γυρνούσαμε». Είχαμε μεγάλους παίκτες όπως ο Σέγκουε και το πιστέψαμε το παιχνίδι».

Για τον Άγγελο Αναστασιάδη:«Αγαπούσα πολύ τον Άγγελο Αναστασιάδη ήταν ένας εξαιρετικός προπονητής.»

Για το τι θέλει να πει στο κόσμο του Ηρακλή:«Θέλω να πάνε όλα καλά στην ομάδα και θέλω να του πω χρόνια πολλά για την γιορτή του. Ηρακλάρα για πάντα».

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top