Καραΐσκος: “Θέλω να δω την ομάδα στην Ευρώπη”

Ο μεγάλος άσσος του “κυανόλευκου” παρελθόντος μιλά για την ομάδα.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Γιώργος Καραΐσκος φιλοξενήθηκε από τη συχνότητα του FAIR PLAY 96,1:

Αρχικά σχολίασε: ” Ήταν μια μεγάλη απόφαση για εμένα να πάω στον Ηρακλή. Ο Ηρακλής είναι και ήταν μια μεγάλη ομάδα. Έκανα μεγάλη καριέρα εκεί. Τότε μας είχαν κλέψει κάποια πρωταθλήματα και είμαι σίγουρος για αυτό που λέω. Δεν μας άφησαν με τίποτα να πάρουμε το πρωτάθλημα. Το είχε πάρει η Λάρισα και όχι εμείς. Εκείνη η ομάδα του Ηρακλή έπρεπε να πάρει τουλάχιστον ένα πρωτάθλημα. Θυμάμαι ότι όταν είχαμε κερδίσει την ΑΕΚ στην Αθήνα, όλος ο κόσμος σηκώθηκε και μας χειροκρότησε. Είχαμε παρά πολύ καλή χημεία στο γήπεδο.”

Για το χαμένο Κύπελλο κόντρα στον ΟΦΗ: “Εγώ πιστεύω ότι εκείνο το παιχνίδι το έχασε ο Αρχοντίδης. Τα πάντα πήγαν στραβά. Η σύνθεση, οι αλλαγές. Ήταν λάθος του και μπορεί να το έκανε και επίτηδες. Δεν έβαλε τον Παπαδόπουλο, εγώ βγήκα αλλαγή. Το μυαλό σου μονό εκεί μπορεί να πάει. Εγώ δεν του ξαναμίλησα από τότε. Και δεν θέλω να του μιλήσω. Έβαλε παίκτες να βαρέσουν πέναλτι που την προηγούμενη μέρα δεν μπορούσαν να βάλουν κανένα. Εγώ με τον Βασίλη βαρούσα τα πέναλτι και μας έβγαλε. Εγώ τότε τον είπα τζογαδόρο και ότι παίζει με τα χρήματα μας.”

Για τον Ηρακλή τώρα: “Μακάρι να μπορέσει να επανέλθει εκεί που ανήκει αλλά δεν θα είναι εύκολο. Έχω δει την ομάδα και πιστεύω ότι μπορεί να ανέβει. Θέλω να δω την ομάδα στην Ευρώπη.”

Για την υγεία του: Είμαι μια χαρά τώρα. Δεν θυμάμαι καθόλου τι συνέβη. Ήμουν τρεις μήνες σε κόμμα. Για 40 λεπτά ήμουν πεθαμένος. Στα παιδιά μου είχαν πει ότι πέθανα.”

Πηγή: FAIR PLAY 96,1

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top