- Bluearena - https://bluearena.gr -

Σοβαρά παράπονα από τον πατέρα του Απόστολου Βέλλιου

Ο Κώστας Βέλλιος τοποθετήθηκε στο “Metropolis 95,5”:

«Μετρούν σίγουρα τα γκολ για έναν επιθετικό, ωστόσο ο Απόστολος βοηθά υπερβολικά την ομάδα και σε άλλους τομείς. Πρεσάρει, τρέχει. Δεν είναι μόνο τα γκολ, που έχει βάλει. Εκανε 11.800 χιλιόμετρα σε πολλά παιχνίδια. Είναι μεγάλο νούμερο για φορ. Βγήκε τρεις φορές πολυτιμότερος.

 

Ωστόσο, δεν αναδεικνύονται αυτά, δυστυχώς. Ολοι κοιτούν τα γκολ. Ωστόσο, τώρα, το Σάββατο έβαλε το γκολ και δεν ασχολήθηκε ουδείς. Είναι διεθνής ποδοσφαιριστής, αλλά δεν αναφέρθηκε πουθενά. Είναι αδικία.

 

Θα μου πείτε, ότι εδώ στο θέμα της Μακεδονίας, μαζεύτηκε 1 εκ. κόσμος και δεν το πρόβαλλαν. Αν ήταν σε άλλη ομάδα; Εδώ και πολλά χρόνια έχουμε θέμα στον Ηρακλή, με τους προέδρους, αλλά και τις διοικήσεις.

 

Ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα, πιο μεγάλη από πολλές. Τον κατηγόρησαν εδώ, χωρίς να φταίει. Από τις πιο μεγάλες ομάδες είναι, αλλά δεν υπάρχει διοίκηση τα τελευταία 15 χρόνια. Θα υπήρχε ακόμη και ποσοστό μεταπώλησης.

 

Δυστυχώς, υπάρχει απαξίωση στο πρόσωπο του Απόστολου από τα ΜΜΕ. Δεν θέλω να μιλάω και να λέω πολλά, γιατί θα λένε ότι μιλάει ο μπαμπάς του…

 

Ετσι, το έβαλα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, μου είπαν μπράβο και συγχαρητήρια, από οπαδούς της Νότιγχαμ και της Εβερτον. Όμως, με διέγραψαν για τέσσερις μέρες. Ποιοι δεν θέλουν να μη φαίνεται τόσο πολύ; Ποιους ενοχλεί;

 

Μου έστειλαν μήνυμα ότι αν επαναληφθεί θα με διαγράψουν οριστικά. Το ανήρτησα, γιατί δεν υπήρχε προβολή από τα ΜΜΕ. Εβαλα το βίντεο, για να το δουν όλοι. Ηταν και ωραίο γκολ».

 

Για την επόμενη μέρα και τις σκέψεις του Απόστολου:

 

«Είναι ο τρίτος χρόνος στη Νότιγχαμ. Πήγε δανεικός στο Βέλγιο. Είναι υπέρ του. Δεν έχει θέμα αγωνιστικό. Αγαπά αυτό που κάνει από μικρός. Σας υπενθυμίζω, ότι τώρα που παίζει και ο ΠΑΟΚ με την Τσέλσι, στα 19 του χρόνια με τη φανέλα της Εβερτον, είχε βάλει γκολ κόντρα στην Τσέλσι».

 

Για τον Ηρακλή, ο Κώστας Βέλλιος υποστήριξε:

 

«Ο Ηρακλής θέλει ηρεμία. Τώρα, που ήρθε ο Τομ Παπαδόπουλος, πρέπει να πάει ο κόσμος, να πάνε 10.000. Είχαμε δύο άτυχα αποτελέσματα, ωστόσο πρέπει να υπάρξει συσπείρωση. Μόνο έτσι. Δεν γίνεται αλλιώς. Να δουν όλοι την παρουσία του κόσμου».