- Bluearena - https://bluearena.gr -

Ο Τομ θα μιλήσει για όλους και για όλα…

Ο Τομ Παπαδόπουλος απέφυγε να τοποθετηθεί επισήμως και δημοσίως στον κόσμο του Ηρακλή από τη στιγμή, κατά την οποία ανέλαβε τις τύχες της «κυανόλευκης» ΠΑΕ.

Με βάση τα όσα είχε να αντιμετωπίσει, ήταν προφανές ότι δεν είχε εμπρός του ένα ξεκάθαρο τοπίο, ιδίως στον τομέα των οικονομικών δεδομένων, το οποίο θα καλούνταν να διαχειριστεί, ενώ παράλληλα, ήταν απολύτως εύλογο το να δώσει ένα σημαντικό χρονικό περιθώριο στην προοπτική υλοποίησης των σημαντικών δεσμεύσεων, τις οποίες είχε εισπράξει ο Σύλλογος και ο ίδιος από τους πολιτειακούς φορείς.

Τώρα, όμως, το πλήρωμα του χρόνου, για μία συνέντευξη Τύπου εφ’ όλης της ύλης από πλευράς του μεγαλομετόχου, φαίνεται ότι πλησίασε σημαντικά. Όπως προκύπτει, κατά τη νέα έλευσή του στη Θεσσαλονίκη, η οποία προσδιορίζεται εντός του Δεκεμβρίου, θα προχωρήσει στη συγκεκριμένη κίνηση και θα τοποθετηθεί επί παντός επιστητού, το οποίο θα αφορά στον ποδοσφαιρικό «Γηραιό» και στις προσωπικές προοπτικές του, ως ηγέτη αυτής της προσπάθειας.

Μάλιστα, ίσως καταστεί εφικτή και η συμπαρουσία του αντιπροέδρου της ΠΑΕ και στενού συνεργάτη του μεγαλομετόχου, Στάθη Καραντώνη, σε αυτήν τη συνέντευξη Τύπου, ώστε και εκείνος να προβεί σε ανάλογες τοποθετήσεις.

Παράλληλα, μέσα από τη συγκεκριμένη διαδικασία, αναμένεται να προκύψει και η επίσημη παρουσίαση του Ηλία Θεοδωρίδη, ο οποίος, εισερχόμενος στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ, αναλαμβάνει τον κομβικό ρόλο του διοικητικού υπεύθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματος και, συνεπώς, και οι δικές του – προγραμματικού χαρακτήρα – τοποθετήσεις παρουσιάζουν σημαντικό ενδιαφέρον.