Ο Τομ στις ΗΠΑ, ο Καραντώνης επανέρχεται και ο Θεοδωρίδης αναλαμβάνει…

«Κινητικότητα» στα υψηλά κλιμάκια της «κυανόλευκης» διοίκησης, με στόχο η ΠΑΕ και το αγωνιστικό τμήμα να βρίσκονται υπό διαρκή στήριξη και εποπτεία – Επίκειται επαφή συνεργασίας μεταξύ Θεοδωρίδη και Ελευθερόπουλου.

Ο Τομ Παπαδόπουλος επέστρεψε στην επιχειρηματική βάση του στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ και μέχρι την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τους συνεργάτες του στη Μίκρα. Η επάνοδος του προέδρου προσδιορίζεται προς τα μέσα του Δεκεμβρίου, ώστε να συντονίσει – συν τοις άλλοις – και όλα όσα αφορούν στον τομέα της μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Στάθης Καραντώνης, παράλληλα, προγραμματίζει τη δική του νέα έλευση στη Θεσσαλονίκη, με στόχο ΠΑΕ και αγωνιστικό τμήμα να διατηρούν διαρκή στήριξη και εποπτεία από τα υψηλά διοικητικά κλιμάκια του Ημίθεου. Ο αντιπρόεδρος αναμένεται να καταφθάσει τις πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου, με πλάνο να τον διαδεχθεί – κατόπιν – η νέα έλευση του μεγαλομετόχου.

Πάντως, από σήμερα αναλαμβάνει και επίσημα δράση, ως διοικητικός υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο Ηλίας Θεοδωρίδης, καθώς έχει προγραμματίσει την επιστροφή του από το εξωτερικό.

Θα έχει συνάντηση συνεργασίας με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, ώστε να αναλυθούν διεξοδικά όλα τα θέματα, τα οποία αφορούν στην ομάδα, ενώ είναι σαφές ότι θα γίνει μια πρώτη συζήτηση για τον μεταγραφικό σχεδιασμό, ώστε να επισημανθούν – σε πρώτη φάση – οι θέσεις στις οποίες έχει ανάγκη ενίσχυσης το «κυανόλευκο» ρόστερ.

Στο πλευρό του Ηλία Θεοδωρίδη στα καθήκοντα, που αναλαμβάνει, θα βρίσκεται ο Φάνης Τουτζιάρης, σε μία προσπάθεια να καλυφθεί αποτελεσματικά το κενό στον τομέα της τεχνικής διεύθυνσης στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

 

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Το ιστορικό φιλικό με την Μπάγερν για τα 70χρονα του Ημίθεου (pics+doc)

Ποδόσφαιρο

Back to Top