- Bluearena - https://bluearena.gr -

Τα κλειδιά στον Νικ Σάκιεβιτς, από το καλοκαίρι…

Μπορεί στην πρώτη φάση της εμπλοκής του Τομ Παπαδόπουλου στα πράγματα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή οι συνθήκες να μην ευνόησαν μία τέτοια εξέλιξη, ωστόσο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα επιχειρήσει την εμπλοκή του βασικού – σε ποδοσφαιρικά ζητήματα – συνεργάτη του, από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο λόγος για τον Νικ Σάκιεβιτς, ο οποίος αποτελεί το επιτελικό στέλεχος κάθε – μέχρι τώρα – εμπλοκής του ομογενή επιχειρηματία με το Αμερικανικό ποδόσφαιρο και για τον οποίο θα ήθελε να είναι εκείνος, που θα αναλάβει – από την επόμενη αγωνιστική περίοδο, πλέον – το project του ποδοσφαιρικού Ημίθεου.

0 57χρονος Αμερικανοπολωνός ποδοσφαιρικός παράγοντας είναι ειδικός στη διαχείριση ποδοσφαιρικών σχεδιασμών και έχει καθιερωθεί στις ΗΠΑ σε αυτόν τον τομέα.

Ο Νικ Σάκιεβιτς, μολονότι δεν μπόρεσε να εμπλακεί από την τρέχουσα περίοδο με τα του Ηρακλή, είναι απολύτως ενήμερος για τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα, καθώς διατηρεί συνεχή επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΠΑΕ και – εφόσον όλα εξελιχθούν ομαλά και βάσει σχεδίου – θα είναι εκείνος, ο οποίος θα αναλάβει τον προγραμματισμό του ποδοσφαιρικού «Γηραιού» για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020, αναλαμβάνοντας δράση από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Κι όταν γίνεται λόγος περί προγραμματισμού, αυτός θα αφορά σε έναν ευρύτερο και πολυδιάστατο σχεδιασμό, ο οποίος δεν θα περιορίζεται μόνο στη σύνθεση του ρόστερ της ομάδας, αλλά και σε θέματα ποδοσφαιρικής οργάνωσης και υποδομής.

Ο ίδιος ο Σάκιεβιτς έχει επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της Μίκρας το καλοκαίρι, που μας πέρασε, όταν ο Τομ Παπαδόπουλος κατέθετε την υποψηφιότητά του για την εξαγορά της ΠΑΕ και έχει ήδη συγκεντρώσει βασικά δεδομένα, που θα χρησιμοποιήσει στην κατάστρωση του πλάνου του.

Στην παρούσα φάση, αν και εφόσον δεν προκύψει απόφαση για συνεργασία με κάποιο στέλεχος, το οποίο θα αναλάβει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή, στη θέση του αποχωρήσαντος, Παύλου Μυροφορίδη, τότε το κενό θα καλυφθεί από την παρουσία του νέου διοικητικού υπεύθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματος, Ηλία Θεοδωρίδη και του στενού συνεργάτη του, Φάνη Τουτζιάρη.