Ανέκαμψε, στο… κατώφλι του Challenge Cup

Το νικηφόρο πέρασμα από την Κομοτηνή, ενόψει της πρώτης μάχης με τους Πορτογάλους στη Λισαβόνα.

Βόλει, Ηρακλής

Στην καταλληλότερη χρονική στιγμή δείχνει να ξεπερνά τη στενωπό των κακών αγωνιστικών αποτελεσμάτων και των χαμένων στο τάι μπρέικ ντέρμπι, ο βολεϊκός Ηρακλής.

Στην Κομητηνή, το περασμένο Σάββατο, οι «κυανόλευκοι», μετά από αρκετές εβδομάδες, έδειξαν τα καλό και συγκροτημένο αγωνιστικό πρόσωπό τους, βρίσκοντας επιθετικές λύσεις, κρατώντας στην υποδοχή, βγάζοντας άμυνες και κυρίως είχαν το βασικό επιθετικό όπλο τους, τον Απόστολο Αρμενάκη, σε απόλυτη συνάντηση με τον πραγματικό αγωνιστικό εαυτό του.

Ο πολύπειρος διαγώνιος ήταν παραγωγικός και – κυρίως – αποτελεσματικός, παίρνοντας 18 πόντους με 13/22 επιθέσεις. Πρόκειται για μία σημαντική ανάκαμψη, την οποία χρειάζεται και θα χρειαστεί στη δύσκολη συνέχεια, που τον αναμένει, ο Ημίθεος.

Μία συνέχεια, η οποία τον καλεί να αναχωρήσει για τη Λισαβόνα, αύριο Τρίτη 27/11 και να δώσει την πρώτη μεγάλη μάχη του για το Challenge Cup, κόντρα στη Σπορ – Λισαβόνα Μπενφίκα την επομένη μέρα, Τετάρτη 28/11.

Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα των Κώστα Προύσαλη και Θανάση Ντίνα στη μέση και του Κλίντι στο δεξιό πόδι, καθώς και οι τρεις αγωνίστηκαν τραυματίες στην Κομοτηνή.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top