Με προβλήματα στην Κομοτηνή

Αρκετοί οι παίκτες, που προβληματίζουν λόγω τραυματισμού τον Γιάννη Ορφανό – Μπαμπαλιούτας: “Νέα αρχή”.

Βόλει, Ηρακλής

Με αρκετά προβλήματα τραυματισμών αναχωρεί η ομάδα μας για την Κομοτηνή με τους αθλητές Κ. Προύσαλη και Θ. Ντίνα να ταλαιπωρούνται από την μέση τους, τον Β. Μούχλιας από το διάστρεμμα και τον Κλίντι από τραυματισμό στο δεξί πόδι που δημιουργήθηκε στο δεύτερο σετ στον προηγούμενο αγώνα.

Λιγο πριν την αναχώρηση της αποστολής ο παίκτης της ομάδας μας Λάμπης Μπαμπαλιούτας δήλωσε τα εξής :

“Είναι ένας αγώνας που για εμάς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο. Βλέπουμε ότι χάνουμε συνέχεια έστω κι αν παίρνουμε κάποιους βαθμούς. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε αν έχουμε κάποια προβλήματα ή κάτι μας φταίει πάντα. Πάμε να κάνουμε μια αρχή, να ξεκινήσουμε να κερδίζουμε, δεν έχει σημασία αν είχαμε δύσκολο πρόγραμμα, μετακινήσεις ή τραυματισμούς, πρέπει να αρχίσουμε να παίρνουμε βαθμούς, η ομάδα έχει δυνατότητές αλλά δεν αρκεί μόνο στα λόγια πρέπει να το κάνουμε και μέσα στο γήπεδο επιτέλους και νομίζω πως είναι ο μοναδικός σκοπός που ξεκινάμε να πάμε στην Κομοτηνή”.

Η ομάδα μας θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της εν όψει του αυριανού αγώνα για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League το βράδυ στο γήπεδο της Κομοτηνής.

(2ο Λύκειο Κομοτηνής 19.00: Μ.Γ.Σ.Α.Ε.Κομοτηνής – Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015)

Σχετικά Άρθρα

Back to Top