Σε μονόδρομο νίκης…

Με εξαντλημένο κάθε περιθώριο απωλειών, ο Ηρακλής αντιμετωπίζει πρώτα τον κακό εαυτό του και έπειτα τον ικανό Απόλλωνα Λάρισας – Με αλλαγές ο Ελευθερόπουλος.

Ό,τι κακό ήταν να δείξει ο Ηρακλής, πρόλαβε και το έδειξε από τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, σωρεύοντας κάκιστη ενέργεια στο περιβάλλον και στο εσωτερικό του.

Η ελπίδα όλων στην ομάδα είναι ότι «πιο κάτω δεν έχει» και αυτό καλούνται να το αποδείξουν οι «κυανόλευκοι» σήμερα το απομεσήμερο στο Καυτανζόγλειο, απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας. Να αποδείξουν δηλαδή ότι το μόνο, που τους απομένει, είναι η πορεία προς τα πάνω, με την επαναφορά στα θετικά αποτελέσματα, από τα οποία απέχουν από τον αγώνα της πρεμιέρας απέναντι στον Ηρόδοτο.

Είναι βέβαιο και πασιφανές ότι το ψυχολογικό υπόβαθρο της σημερινής αναμέτρησης δεν είναι με τους γηπεδούχους. Οι ίδιοι είναι φορτισμένοι αρνητικά, πιεσμένοι από τις καταστάσεις, τις οποίες με δικές τους αγωνιστικές πράξεις και αγωνιστικές αδυναμίες συνέθεσαν, ενώ απέναντί τους τίθεται ένα σύνολο, το οποίο δεν έχει κανένα άγχος και αυτή η νοοτροπία είναι που ωφέλησε τα μέγιστα το νεανικό έμψυχο δυναμικό του, στη μέχρι τώρα εξαιρετική διαδρομή του.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος φέρεται αποφασισμένος να πραγματοποιήσει τη μοναδική καταλυτική παρέμβαση βελτίωσης της εικόνας, την οποία έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει, δηλαδή να «φρεσκάρει» σε σημαντικό ποσοστό το βασικό σχήμα, τοποθετώντας παίκτες στην ενδεκάδα με μικρό ή και καθόλου χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Θα στερηθεί τις υπηρεσίες του τραυματία Πέτρου Κανακούδη, του ανέτοιμου Τάι και του τιμωρημένου Χουσεΐν Μουμίν, ενώ έχει στη διάθεση τους εξής 18 ποδοσφαιριστές:

Δημήτρης Γρηγοριάδης, Παναγιώτης Βοσνιάδης, Γιώργος Κούσας, Δημήτρης Στάμου, Νίκος Ζιαμπάρης, Χρήστος Κουκόλης, Στράτος Χιντζίδης, Δημήτρης Κουτρομάνος, Κώστας Παναγιωτούδης, Φώτης Γεωργίου, Νίκος Καλτσάς, Γιάννης Πασάς, Μάρκος Ντούνης, Δημήτρης Χασομέρης, Σίλβα Κλέιτον, Εμανουέλ Περόνε, Χρήστος Ρόβας, Κώστας Μενδρινός.

Ο αγώνας της 5ης αγωνιστικής της Football League, Ηρακλής – Απόλλων Λάρισας, στο Καυτανζόγλειο, θα αρχίσει στις 15:00 και θα καλυφθεί με απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ3.

Σχετικά Άρθρα

“Πρόθυμος για τη διαδοχή μου, χωρίς τελεσίγραφα και επικοινωνιακά τεχνάσματα”

Ποδόσφαιρο

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top