Ελευθερόπουλος: “Συγγνώμη, αν και η συγγνώμη δεν λέει τίποτε…”

Απολύτως απογοητευμένος ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο κόουτς του Ηρακλή, μετά το τέλος του αγώνα, σημείωσε:

“Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για το δεύτερο ημίχρονο και για την ήττα. Ξέρω ότι η συγγνώμη δεν σημαίνει τίποτε, όμως αυτή τη στιγμή είναι το μόνο που μπορώ να κάνω. Πρέπει να το ξεπεράσουμε γιατί σε 72 ώρες έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι που θα παίξει ρόλο η ψυχολογία

Η ομάδα ξεκίνησε εκπληκτικά νικούσαμε 3-1 και είχαμε τρία δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μόλις δεχτήκαμε το γκολ και λόγω της κακής ψυχολογίας έγινε αυτό που δεν έπρεπε να γίνει.

Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές να επαναπροσδιορίσουμε πράγματα, αλλά τονίζω ότι έχουμε άλλον ένα αγώνα την Κυριακή στο Καυτανζόγλειο».

Η ομάδα δημιουργήθηκε αργά αλλάξανε τρεις προπονητές μέσα σε τρεις μήνες τα παιδιά δεν είχαν ψυχολογία η οποία στράβωσε από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και έπειτα. Την Κυριακή θα είμαι εδώ με τρία παιχνίδια σε δέκα μέρες. Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχαν στοιχεία από αυτά που έχουμε δουλέψει, στο δεύτερο απλά δεν υπήρχαμε.

Ο Περόνε είχε ένα χτύπημα και ο Κλέιτον δεν άντεχε άλλο, το ταξίδι μας ταλαιπώρησε σε συνδυασμό με την μεγάλη ηλικία που έχει η ομάδα».

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top