- Bluearena - https://bluearena.gr -

Στροφή στην αγωνιστική πραγματικότητα

Από όλες τις απόψεις, η απόπειρα διαχείρισης της αγωνιστικής κρίσης από πλευράς της διοικητικής ομάδας του Ηρακλή υπήρξε άκρως αποτυχημένη.

Ουσιαστικά, το μόνο, το οποίο συνέβη, ήταν να εκτεθεί επικοινωνιακά ο διοικητικός οργανισμός του ποδοσφαιρικού Ημίθεου, χωρίς να παρθεί καμία απόφαση, για να καταλήξουν άπαντες στο ότι η από εδώ και πέρα πορεία της ομάδας θα προσδιορίσει και εξελίξεις και – συνεπακόλουθα – αποφάσεις…

Ήδη στη Μίκρα έχουν αποφασίσει να στραφούν στα αγωνιστικά «πρέπει», τα οποία έχουν να αντιμετωπίσουν, με πρώτο την τεράστια ανάγκη για νίκη επί του Απόλλωνα Λάρισας στην αυριανή αναμέτρηση του Καυτανζογλείου.

Ο Παύλος Μυροφορίδης συνεχίζει να διαδραματίζει το ρόλο του, ως τεχνικός διευθυντής, ενώ ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έχει επιδοθεί σε μία προσπάθεια να διατηρήσει χαμηλούς τόνους και ήρεμο κλίμα στο εσωτερικό του αγωνιστικού τμήματος.

Η απόφασή του για σημαντικής και δομικής έκτασης αλλαγές στην ενδεκάδα της αναμέτρησης με τους Θεσσαλούς είναι ειλημμένη και όλοι στο «κυανόλευκο» ποδοσφαιρικό στρατόπεδο εκφράζουν την ελπίδα να συναντήσει η ομάδα τον δρόμο των θετικών αποτελεσμάτων, ώστε – σταδιακά – να αρχίσει να αναστρέφεται το όλο κλίμα εσωστρέφειας και δυσφορίας…

Αμήν…