Αδάμου: “Ο Μυροφορίδης πρέπει να είναι το αφεντικό στο αγωνιστικό”

Ο βετεράνος του Ηρακλή αναφέρθηκε στις εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Ημίθεο.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Δημήτρης Αδάμου μίλησε “Metropolis 95,5”:

Για τη δήλωση Μπαξεβάνου ότι χρειάζονται και παίκτες – εργάτες: “Σε μια ομάδα για να λειτουργήσει σωστά, πρέπει να υπάρχουν τα εργαλεία, οι παίκτες για τη βρωμοδουλειά που λέμε, και άλλοι που θα κάνουν την “καλλιτεχνία”, τις ωραίες πάσες και τα γκολ. Δεν μπορώ να μπω στην διαδικασία να απαντήσω αν αυτό συμβαίνει στον Ηρακλή. Ο Μπαξεβάνος μίλησε για το πώς πρέπει να λειτουργεί μια ομάδα. Αν στον Ηρακλή υπάρχουν 15 στρατηγοί, δεν μπορώ να το κρίνω εγώ. Ο προπονητής που ήταν στην ομάδα και αυτός που είναι τώρα, γνωρίζει ποιους θεωρεί στρατηγούς και ποιους όχι. Αν με ρωτήσετε για την ομάδα μου, την Πυλαία, μπορώ να απαντήσω. Για τον Ηρακλή δεν γνωρίζω».

 

Για την εικόνα του Ηρακλή: «Είδα δύο παιχνίδια της ομάδας, δεν μπορώ να πω ότι με ικανοποίησε. Έλεγα στην αρχή ότι είναι νωρίς ακόμη, ότι μαζεύτηκαν στο τέλος οι ποδοσφαιριστές και ότι χρειάζεται πίστωση χρόνου. Και πάλι αν με ρωτήσεις, πάλι θα έλεγα ότι χρειάζεται πίστωση χρόνου».

 

Για τον όρο που έθεσε ο Μυροφορίδης στη διοίκηση της ΠΑΕ: «Δεν ξέρω γιατί το είπε αυτό ο Παύλος. Από τη στιγμή που αποφάσισε αυτός για τους παίκτες που ήρθαν στον Ηρακλή, αυτός είναι ο υπεύθυνος. Δεν ξέρω αν έγινε κάτι. Δεν είμαι στον Ηρακλή και δεν γνωρίζω. Κανονικά, αν τον πήραν για αφεντικό του ποδοσφαιρικού τμήματος, πρέπει να είναι το αφεντικό. Κι εγώ αν θεωρούσα ότι πάνε να με καπελώσουν, θα έφευγα. Όλοι όσοι έχουν αξιοπρέπεια, νομίζω το ίδιο θα έκαναν. Πολλές φορές μπερδεύουμε τις λέξεις. Ο Μυροφορίδης είναι πετυχημένος και ο Ηρακλής τον πήρε για να έχει την ίδια επιτυχία. Δε σημαίνει ότι η επιτυχία θα έρθει σίγουρα. Μπορεί και να μην τύχει. Και ο Βοσνιάδης είχε επιτυχίες, ήρθε στον Ηρακλή για να προσφέρει, δεν ταίριαξε και έφυγε».

 

Σχετικά Άρθρα

To γκολ του Γκερμούς – Παπαδόπουλος: “Να συνεχίσουμε με νίκες!” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top