- Bluearena - https://bluearena.gr -

Υψηλάντης: “Λογικές οι εντάσεις – Στόχος μας η ανάκαμψη”

Ο Νίκος Υψηλάντης μίλησε στον “Arena 89,4”:

«Είχαμε μια συζήτηση στα γραφεία της ΠΑΕ επί του αγωνιστικού. Υπήρξε μια ένταση, ότι πρέπει να γίνεται σε κάθε ομάδα όταν έχει στηθεί για πρωταθλητισμό και έχει μόλις τέσσερις βαθμούς σε τέσσερις αγώνες. Το να μαλώσει κάποιος με μέλος της διοίκησης, δεν σημαίνει ότι είναι πρόβλημα. Δεν μπορεί η ομάδα να βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση και να μην υπάρχουν νεύρα. Αυτό που θέλω είναι να βγαίνει προς τα έξω μια ξεκάθαρη εικόνα. Έχουμε έναν τεχνικό διευθυντή με βιογραφικό. Τον βρήκε εκεί ο πρόεδρος, τον πίστεψε και τον άφησε να κάνει δουλειά. Αυτό δεν σημαίνει πως κανείς δεν είναι αλάθητος, αλλά το αποτέλεσμα είναι μακριά από αυτό που θέλουμε.

Φαίνεται από το αποτέλεσμα τι συζήτηση έγινε. Τώρα που μιλάμε τεχνικός διευθυντής είναι ο Παύλος Μυροφορίδης, δεν φεύγει. Μπορεί να ακούσει 50 ανθρώπους, αλλά στο τέλος την εισήγηση για το τι θα γίνει θα την πάρει αυτός. Δεν υπάρχει αποπομπή κανενός ποδοσφαιριστή. Θα ασχολούμαστε τι συζητήθηκε σε μια σύσκεψη επί του αγωνιστικού στην ομάδα ;

Επειδή είμαστε σε μια κατάσταση μακριά από αυτήν που θέλουμε, υπάρχει νέα ένταση για να λυθούν τα θέματα. Αλίμονο αν δεν υπήρχαν συζητήσεις, αν δεν υπήρχε ένταση. Υπάρχουν πολλά προβλήματα και φαίνεται ότι η ομάδα δεν αποδίδει ποδόσφαιρο που θέλουμε. Υπάρχει ένας νέος προπονητής που έχει την εμπιστοσύνη όλων για να δουλέψει. Ο προπονητής έκανε κάποιες τακτικές παρατηρήσεις και από το χορτάρι θα ξεκινήσει η ανάκαμψη».