Σύσκεψη διαφωνίας στη Μίκρα και ενδεχόμενο παραίτησης Μυροφορίδη.

Η διοίκηση μετέφερε στο ποδοσφαιρικό τμήμα την πρόθεσή της για διακοπή συνεργασίας με παίκτη πρώτης γραμμής της ομάδας, γνωρίζοντας την αντίδραση του τεχνικού διευθυντή, με τον τελευταίο να αποχωρεί από τη συνάντηση…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Πρωινή σύσκεψη σήμερα, Τρίτη 20/11, στα γραφεία της Μίκρας, στην οποία έδωσαν το «παρών» εκ μέρους της διοίκησης ο Παναγιώτης Λεωνταράς ο Σάκης Χατζόγλου και ο Φάνης Τουτζιάρης και εκ μέρους του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο Παύλος Μυροφορίδης, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος και ο Τάσος Κατσαμπής.

Ο Φάνης Τουτσιάρης, μολονότι η μόνη ιδιότητα, την οποία επισήμως διατηρεί, είναι αυτή του μέλους του διοικητικού συμβούλου του Ιδρυτικού Σωματείου, προαλείφεται και για το Δ.Σ. της ΠΑΕ, καθώς είναι στενός συνεργάτης του Ηλία Θεοδωρίδη.

Χωρίς, όμως, να έχει ανακοινωθεί η είσοδός του στο διοικητικό συμβούλιο, εκπροσώπησε τον διοικητικό υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος (Θεοδωρίδης), ο οποίος δεν μπορούσε να παρευρεθεί στη συγκεκριμένη σύσκεψη.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ανέπτυξε τους προβληματισμούς του και τις σκέψεις του για την κατάσταση στον αγωνιστικό τομέα και σύντομα αποχώρησε, προκειμένου να μεταβεί στη Σουρωτή για την προπόνηση της ομάδας.

Στη συνέχεια, η πλευρά της διοίκησης ενημέρωσε Μυροφορίδη και Κατσαμπή για την πρόθεσή της να προχωρήσει σε διακοπή συνεργασίας με ποδοσφαιριστή «πρώτης γραμμής» της ομάδας, ώστε να περάσει το «μήνυμα» στα «κυανόλευκα αποδυτήρια.

Η συγκεκριμένη απόφαση βρήκε κάθετα αντίθετο τον τεχνικό διευθυντή, με τον τελευταίο να μην επιθυμεί καν τη συνέχιση της συζήτησης και να αντιδρά, κάνοντας λόγο για άμεση παρέμβαση στον τομέα των αρμοδιοτήτων και ακύρωσή του.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τεχνικός διευθυντής του Ημίθεου, αναλόγως των εξελίξεων στο όλο θέμα, μελετά σοβαρά ακόμη και το ενδεχόμενο παραίτησης από τα καθήκοντά του…

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top