Ορφανός: “Πάμε για τη νίκη στην Αλεξανδρούπολη” (pics)

Χωρίς τον Βασίλη Μούχλια και με ασθενή τον Μπάιρον Φέργκιουσον στην Αλεξανδρούπολη ο Ημίθεος.

Βόλει, Ηρακλής

Το ενημερωτικό δελτίο αναφέρει:

Με πρωινή προπόνηση στο Κατσάνειο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ηρακλή και το μεσημέρι θα ταξιδέψει για την Αλεξανδρούπολη εν όψει του εξ αναβολής αγώνα της 1ης αγωνιστικής κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (21/11 στις 19:00 στο Μ. Παρασκευόπουλος).

Ο Μπάϊρον Φέργκιουσον χθες το απόγευμα εισήχθη στο νοσοκομείο με γαστρεντερίτιδα που προήλθε από δηλητηρίαση. Από πλευράς του τμήματος γίνονται προσπάθειες ώστε ο αθλητής να μπορέσει να αγωνιστεί αύριο. Σε περίπτωση που δεν δείξει σημάδια βελτιώσεις, τη θέση του θα πάρει ο νεαρός Φωτιάδης.

Από την αποστολή θα απουσιάσει ο Βασίλης Μούχλιας αφού υπέστη διάστρεμμα ποδοκνημικής.

Ο προπονητής της μας Γιάννης Ορφανός δήλωσε τα εξής : Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας με τον Εθν. Αλεξανδρούπολης, που προέρχεται με ένα καλό αποτέλεσμα στην έδρα του με 3-0 επί της Κηφισιάς. Αντίθετα εμείς στα τρία τελευταία παιχνίδια δεν έχουμε καταφέρει στις λεπτομέρειες να πάρουμε τη νίκη. Διοίκηση, παίκτες και προπονητικό τιμ θέλουμε αυτή τη νίκη και είναι στο χέρι μας να την πάρουμε. Η νίκη είναι ο σκοπός μας, μπροστά μας δεν βλέπουμε κάτι άλλο. Πάμε να τα δώσουμε όλα και να φέρουμε αυτό το αποτέλεσμα.

Φωτορεπορτάζ από την τελευταία προπόνηση:
Image may contain: one or more people, people playing sports and basketball court
Image may contain: one or more people, people playing sports and basketball court
Image may contain: one or more people, people playing sports and basketball court

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Οι εποχές της δυσφήμισης χωρίς αποδείξεις, πέρασαν ανεπιστρεπτί!”

Βόλει

Back to Top