- Bluearena - https://bluearena.gr -

Η «ανηφορική» εβδομάδα, που αρχίζει για το «κυανόλευκο» βόλεϊ

Με μια ανάσα θα πρέπει να βγάλει – σε διάστημα ελαφρώς μεγαλύτερο της μιας εβδομάδας – τρεις εκτός έδρας μετακινήσεις (εκ των οποίων η μία στο εξωτερικό και μάλιστα μακρινή) και ισάριθμα δυνατά παιχνίδια, για την ελληνική και την ευρωπαϊκή Λίγκα, ο βολεϊκός Ηρακλής.

Η ομάδα του Γιάννη Ορφανού «μπαίνει» στον… ανήφορο σήμερα, Τρίτη 20/11, όταν και θα ταξιδέψει για την Αλεξανδρούπολη.

Εκεί, αύριο, Τετάρτη 21/11, στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος», θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, στις 19:00, στο πλαίσιο της εμβόλιμης και εξ αναβολής 1ης αγωνιστικής της Volley League.

Το ίδιο βράδυ θα ακολουθήσει το ταξίδι της επιστροφής στη Θεσσαλονίκη, ενώ την Παρασκευή 23/11, θα πρέπει να ταξιδέψει εκ νέου στη Θράκη και συγκεκριμένα στην Κομοτηνή.

Εκεί, το Σάββατο 24/1, στο Γυμναστήριο Β΄ Λύκειο Κομοτηνής, θα αντιμετωπίσει την Α.Ε. Κομοτηνής , στις 19:00, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Volley League.

Το ίδιο βράδυ οι «κυανόλευκοι» θα πάρουν τον δρόμο της επιστροφής για τη Θεσσαλονίκη, προετοιμαζόμενοι για την πρώτη ευρωπαϊκή υποχρέωσή τους, μετά από χρόνια απουσίας από το συγκεκριμένο πεδίο αγωνιστικής δράσης.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 27/11 θα πρέπει να ταξιδέψουν μέχρι τη Λισαβόνα, καθώς την επομένη, την Τετάρτη 28/11, θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τη Σπορτ – Λισαβόνα Μπενφίκα, στον πρώτο αγώνα του Challenge Cup.

Με την επάνοδο της αποστολής στη Θεσσαλονίκη, θα δοθούν ευκαιρίες για ανάσες μιας εβδομάδας, καθώς την 8η αγωνιστική της Volley League ο Ηρακλής έχει ρεπό και θα έχει όλα τα χρονικά περιθώρια, προκειμένου να προετοιμαστεί για την ευρωπαϊκή ρεβάνς κόντρα στους Πορτογάλους, η οποία θα διεξαχθεί στη Μίκρα την Πέμπτη 6/12, στη Μίκρα.

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία, λοιπόν, στις υποχρεώσεις μιας εβδομάδας, η οποία θα τεστάρει σε ιδιαιτέρως απαιτητικό βαθμό τις αγωνιστικές δυνατότητες, αλλά και τις φυσικές αντοχές της ομάδας…