Χατζόγλου: “Υπήρξε διαφωνία και αποχώρηση Μυροφορίδη”

Ο διοικητικός σύμβουλος της ΠΑΕ, που συμμετείχε στην επίμαχη σύσκεψη, αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Σάκης Χατζόγλου μίλησε στο “Metropolis 95,5”:

Για το τι συνέβη: «Υπήρξε μια λογομαχία μεταξύ μας και ο Μυροφορίδης σηκώθηκε κι έφυγε. Και τα παιδιά μου πάνω στο μάλωμα μπορεί να τα βρίσω, όμως, την  επόμενη στιγμή είμαστε μια χαρά. Τώρα είμαστε μια χαρά. Ήμασταν έξι άνθρωποι στη συνάντηση, εγώ, ο Μυροφορίδης, ο Ελευθερόπουλος, ο Τουτζιάρης, ο Λεωνταράς και ο Κατσαμπής. Όταν συμμετέχουν τόσα πολλά άτομα σε μια συζήτηση ακούγονται πολλές απόψεις. Ο Ελευθερόπουλος μας έκανε μια ενημέρωση για όσα διαπίστωσε μια εβδομάδα που είναι στην ομάδα και το τι μπορεί να διορθώσει αγωνιστικά. Ακολούθως έφυγε, διότι είχε προπόνηση. Δεν ήξερε ούτε για διακοπές συμβολαίου κλπ. Μίλησε αγωνιστικά και έφυγε. Από εκεί και πέρα, εμείς κάναμε μια συζήτηση για να δούμε τι φταίει και τι πρέπει να αλλάξει. Πάνω στη συζήτηση είχαμε διάφορες απόψεις, αλλού συμφωνούσαμε, αλλού υπήρξαν διαφωνίες. Δεν τέθηκε θέμα διακοπής συμβολαίου με ποδοσφαιριστή».

 

Για τη λογομαχία και την αποχώρηση Μυροφορίδη από τη συνάντηση: «Κάποια στιγμή ο Μυροφορίδης λέγοντας αυτά που πιστεύει και επειδή κάποιος είπε κάτι άλλο, υπήρξε ένα μάλωμα, τσαντίστηκε κι έφυγε. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Μετά τον παίρναμε τηλέφωνο και του είπαμε “γύρνα πίσω ρε, ηρέμησε, χαλάρωσε”. Πάνω από όλα είναι ο Ηρακλής. Ούτε ο Μυροφορίδης, ούτε ο Χατζόγλου. Το πιο υγιές κομμάτι είναι να μαλώνεις και μετά να τα βρίσκεις».

 

Για τον ρόλο του Ηλία Θεοδωρίδη και του Φάνη Τουτζιάρη: Ο Μυροφορίδης θα είναι το κουμάντο στο αγωνιστικό τιμ. Ο Θεοδωρίδης είναι μέλος της διοίκησης που θα ελέγχει την κάθε κίνηση. Δεν θα ελέγχει τον Μυροφορίδη. Θα φτιάξει όλο το τμήμα, το αγωνιστικό κομμάτι. Ρόλος του είναι να τα βάλει σε μια σειρά και να μοιράσει ρόλους. Σε ό,τι αφορά τον Τουτζιάρη, εγώ ήθελα να γυρίσει από το καλοκαίρι, είναι γνώστης του ποδοσφαίρου και αναγκαίος στην ομάδα».

 

Για τα περί πιθανής αποχώρησης Μυροφορίδη από τον Ηρακλή: «Είμαστε μια οικογένεια, μαλώνουμε και τα βρίσκουμε. Ο Μυροφορίδης είναι το Α και το Ω στο χτίσιμο της ομάδας του Ηρακλή. Το τι θα κάνει ο Μυροφορίδης είναι άλλο θέμα. Εμείς, πάντως, στηρίζουμε τις επιλογές του».

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top