- Bluearena - https://bluearena.gr -

Προβληματισμένος με το αγωνιστικό, αναλαμβάνει δράση στο οικονομικό (pics)

Κοντά στην ομάδα, στον αγώνα της αχαϊκής πρωτεύουσας βρέθηκε ο μεγαλομέτοχος, όμως η αγωνιστική εικόνα της και το αρνητικό (ένα ακόμη) αποτέλεσμα τον φόρτωσαν με δυσαρέσκεια και προβληματισμό.

Ο Τομ Παπαδόπουλος σκοπεύει να συζητήσει διεξοδικά τα ζητήματα της κάκιστης κατάστασης του Ηρακλή στους αγωνιστικούς χώρους, με όλους τους υπευθύνους του ποδοσφαιρικού τμήματος, με τον τεχνικό διευθυντή Παύλο Μυροφορίδη, τον νέο κόουτς, Δημήτρη Ελευθερόπουλο, αλλά και τον Ηλία Θεοδωρίδη, ο οποίος προσφάτως ανέλαβε το ρόλο του διοικητικού υπευθύνου του τμήματος.

Ωστόσο, από σήμερα αναλαμβάνει δράση στον τομέα των οικονομικών θεμάτων της ΠΑΕ, σκοπεύοντας να προωθήσει το χορηγικό, το οποίο έχει τελματώσει και πάλι, μετά την αναζωπύρωσή του προ ολίγων ημερών, με δεδομένη την υπαναχώρηση, η οποία σημειώθηκε από πλευρά της εταιρείας, που επρόκειτο να προβληθεί από τη φανέλα του «Γηραιού» (ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.).

Επίσης, θα ασχοληθεί επισταμένως με το θέμα του οικονομικού πολέμου, που δέχεται με τη δέσμευση του λογαριασμού της ΠΑΕ, ενώ τον απασχολεί ιδιαιτέρως και η υλοποίηση της συμφωνίας για επιπρόσθετη αμοιβή του Ηρακλή από το τηλεοπτικό συμβόλαιο της Football League με την ΕΡΤ.

* Ο Τομ Παπαπαδόπουλος παρακολουθεί από τα θεωρεία την αναμέτρηση με την Παναχαϊκή:

Στην Πάτρα ο Τομ Παπαδόπουλος, είδε και πάλι από κοντά τον Ηρακλή (pic)