Έτοιμος να… «ναυμαχήσει» στην Αγυιά…

Υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες (βροχόπτωση), αναμένεται να δώσει τον αγώνα για την επαναφορά στον δρόμο των επιτυχιών ο Ηρακλής, κόντρα στην Παναχαϊκή, στο ντεμπούτο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.

Ό,τι δεν κατόρθωσε να κάνει με αντίπαλο τον Αιγινιακό, θα επιχειρήσει να πετύχει το απόγευμα στην Πάτρα ο Ημίθεος. Να αφήσει, δηλαδή, πίσω του τις κακές αγωνιστικές παραστάσεις της μέχρι τώρα αγωνιστικής διαδρομής του και να αλλάξει σελίδα.

Αυτό, κόντρα στη γηπεδούχο Παναχαϊκή, η οποία διατηρεί τις ίδιες φιλοδοξίες για κατάκτηση της ανόδου με τους «κυανολεύκους» και αναμένεται να αποτελέσει σημαντικότατο εμπόδιο στην αναμέτρηση του σταδίου της Αγυιάς.

Ένα ιδιαίτερο στοιχείο, το οποίο έρχεται να παρεμβληθεί ουσιαστικά – και ίσως καταλυτικά – στη διαδικασία εξέλιξης του παιχνιδιού, είναι το γεγονός ότι οι καιρικές συνθήκες είναι ιδιαιτέρως κακές και κατά τη διάρκεια του αγώνα αναμένεται συνεχής και επίμονη βροχόπτωση, με συνέπεια αυτός να διεξαχθεί σε κάκιστο αγωνιστικό χώρο…

Στον πάγκο του Ηρακλή ντεμπουτάρει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ο οποίος επιχείρησε να αναδομήσει ψυχολογικά – κυρίως – την ομάδα, καθώς ήταν πολύ περιορισμένη χρονικά η παρουσία του στην ομάδα, προκειμένου να επιδιώξει ριζικές αλλαγές σε επίπεδο αγωνιστικών χαρακτηριστικών.

Μαζί του πήρε 19 ποδοσφαιριστές, ευελπιστώντας ότι πριν τον αγώνα ο Κλέιτον θα ανάψει «πράσινο» για τη συμμετοχή του ως βασικός στο σχήμα, το οποίο θα παρατάξει.

Την αποστολή του «Γηραιού» αποτελούν οι:

Δημήτρης Γρηγοριάδης, Παναγιώτης Βοσνιάδης, Γιώργος Κούσας, Δημήτρης Στάμου, Νίκος Ζιαμπάρης, Μιχάλης Γιαννίτσης, Στράτος Χιντζίδης, Δημήτρης Κουτρομάνος, Κώστας Παναγιωτούδης, Χουσεΐν Μουμίν, Νίκος Καλτσάς, Γιάννης Πασάς, Μάρκος Ντούνης, Δημήτρης Χασομέρης, Σίλβα Κλέιτον, Εμανουέλ Περόνε, Χρήστος Ρόβας, Κώστας Μενδρινός, Φώτης Γεωργίου.

«Παρών» στο δύσκολο ματς της αχαϊκής πρωτεύουσας και οι φίλοι της ομάδας, καθώς έχει προβλεφθεί εξέδρα για την παρουσία τους στη Θύρα 1 του Σταδίου.

Η αναμέτρηση Παναχαϊκής – Ηρακλή στο Στάδιο Αγυιάς, θα αρχίσει στις 15:00 και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ3.

 

Σχετικά Άρθρα

“Πρόθυμος για τη διαδοχή μου, χωρίς τελεσίγραφα και επικοινωνιακά τεχνάσματα”

Ποδόσφαιρο

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top