- Bluearena - https://bluearena.gr -

Τσίτα τα γκάζια

Στο FP1 ταχύτερος ήταν ο πρωταθλητής Marquez, ενώ τον ακολούθησαν οι δύο δορυφορικές Ducati των Miller-Petrucci. Στο FP2 οι ρόλοι αντιστράφηκαν, με την Ducati του Petrucci πρώτη, ενώ ο Marquez κατετάγη δεύτερος. Τρίτος ήταν ο Valentino Rossi.

 

Υπενθυμίζουμε ότι ο Cal Crutchlow δεν θα αγωνιστεί και αυτό το GP. Αναμένεται να επιστρέψει με την νέα χρονιά. Αντίθετα ο Jorge Lorenzo θα πάρει κανονικά μέρος.

 

Ας δούμε αναλυτικά την κατάταξη και στα δύο FP της Παρασκευής:

 

FP1: Marquez, Miller, Petrucci, Dovizioso, Pedrosa, Iannone, Vinales, Pirro, P.Espargaro, Rins, A.Espargaro, Rossi, Zarco, Abraham, Simeon, Bradl, Smith, Morbidelli, Lorenzo, Nakagami, Bautista, Redding, Luthi, Syahrin, Torres.

 

FP2: Petrucci, Marquez, Rossi, Iannone, A.Espargaro, P.Espargaro, Vinales, Redding, Smith, Rins, Simeon, Dovizioso, Miller, Syahrin, Lorenzo, Bautista, Nakagami, Morbidelli, Luthi, Zarco, Pirro, Bradl, Abraham, Pedrosa, Torres.

 

Oι επιλογές μας για τις αυριανές κατατακτήριες δοκιμές:

 

Ξεκινάμε με τον Dani Pedrosa. Ο Ισπανός αναβάτης της Honda, στον τελευταίο του αγώνα στο πρωτάθλημα του MotoGP, θέλει να κλείσει την καριέρα του με ένα δυνατό αποτέλεσμα. Η πίστα της Valencia είναι ευνοϊκή για τον Ισπανό, που μπορεί να επωφεληθεί από τον τραυματισμό που ακόμα ταλαιπωρεί τον Lorenzo και να βρεθεί μπροστά του. Εμείς θα τον στηρίξουμε στο μεταξύ τους Head to Head.

 

Πάμε τώρα στην εσωτερική μάχη των δύο Yamaha. Ο Rossi τελευταία τα βρίσκει σκούρα απέναντι στον Maverick Vinales. Ο Ισπανός θέλει να κλείσει την χρονιά στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Πιστεύουμε ότι αύριο θα καταφέρει εύκολα ή δύσκολα να βρεθεί μπροστά από τον Valentino.

 

Θα κλείσουμε με την επιλογή μας για τον poleman. Ο Marc Marquez μπορεί να φαντάζει ξανά ως φαβορί, αλλά στην απόδοση που τον βρίσκουμε, δεν αξίζει να ασχοληθούμε. Θα πάμε σε μία επιλογή ρίσκου που για εμάς δεν είναι και τόσο απίθανη. Ο Johann Zarco είναι γνωστός για τον πολύ δυνατό ρυθμό του στις κατατακτήριες δοκιμές. Πέρυσι ήταν δεύτερος εδώ, φέτος μπορεί να βρεθεί και μπροστά. Με απόδοση στο 15.00, ένα μικρό ποντάρισμα το αξίζει και με το παραπάνω.

 

Οι κατατακτήριες δοκιμές του GP της Valencia της Ισπανίας θα μεταδοθούν ζωντανά από το Cosmote Sport 5 HD στις 15:10. Καλή επιτυχία σε ότι και αν παίξετε και τα λέμε αύριο με την στήλη του αγώνα. Καλό Σ/Κ σε όλους.

 

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στο foxbet.gr [1]