Πλήρης και σοβαρός, απέναντι στην Ευρώπη Πευκοχωρίου (16:30)

Ο Ηρακλής υποδέχεται την ομάδα από τη Χαλκιδική, με σεβασμό και τη δέουσα προσοχή, προκειμένου να μην διακινδυνεύσει τη νίκη.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Η σημαντική εκτός έδρας νίκη την περασμένη αγωνιστική στην Καστοριά δεν αφήνει περιθώρια στο «κυανόλευκο» μπασκετικό συγκρότημα για αρνητικό αντιστάθμισμα, μέσω απώλειας παιχνιδιών, τα οποία θεωρούνται και είναι «δικά του».

Ένα τέτοιο παιχνίδι είναι το απογευματινό, στο Ιβανώφειο, όπου ο Ηρακλής φιλοξενεί την Ευρώπη Πευκοχωρίου και έχει ως απόλυτο στόχο το να μην οδηγήσει σε… περιπέτεια την προσπάθεια κατάκτησης της νίκης επί του αντιπάλου.

Οι Χαλκιδικιώτες, μπορεί να πήραν το «ΟΚ» της συμμετοχής στην Α2 λίγα μόλις 24ωρα πριν το τζάμπολ της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, ωστόσο έχουν αποδείξει ότι έχουν δημιουργήσει ένα μαχητικότατο σύνολο, με πολλές αρατές, ιδίως στο αμυντικό παιχνίδι και στο παιχνίδι της δύναμης και της αντοχής, ικανό, όχι μόνο να σταθεί στην κατηγορία, αλλά και να πραγματοποιήσει πολλές και σημαντικές… «ζημιές» σε αντιπάλους, οι οποίοι είναι (τουλάχιστον σε θεωρητικό επίπεδο) ανώτερης δυναμικής από εκείνους.

Αυτό είναι, που επιδιώκει να αποφύγει σήμερα ο Ημίθεος, με τον Κώστα Μέξα να αισθάνεται ενισχυμένα τα πλάνα των τακτικών επιλογών του, καθώς ο Βασίλης Αγγελακόπουλος είναι ακόμη πιο ετοιμοπόλεμος, σε σχέση με τον αγώνα της Καστοριάς, ο Σταμάτης Μπένας «γέμισε» από προπονήσεις και – πλέον – υπολογίζεται απολύτως, ενώ διαθέσιμος είναι και ο Μιχάλης Γιαννακίδης, ο οποίος είναι δεδομένο ότι προσφέρει την άνεση ενός ποιοτικού back up του Μιχάλη Πολυτάρχου στη θέση «2».

Ο πλήρης, λοιπόν, Ηρακλής, με τη συμπαράσταση του κόσμου του – ο οποίος είναι λογικό να αναθάρρησε από την επιτυχία του περασμένου Σαββάτου – θα αντιμετωπίσει στις 16:30, στο Ιβανώφειο την Ευρώπη Πευκοχωρίου, με τον αγώνα να μεταδίδεται με «ζωντανή» διαδικτυακή τηλεοπτική κάλυψη, απόπ το επίσημο κανάλι του καλαθοσφαιρικού Ηρακλή στο YouTube.

 

Σχετικά Άρθρα

Αδικαιολόγητο “φρένο” στις επιβεβλημένες αλλαγές…

Μπάσκετ

Back to Top