Με τη δύναμη της Μίκρας, για τη νίκη με Παναθηναϊκό (19:00)

Στο… «στοιχείο του» ο Ηρακλής, με τον κόσμο του στο πλευρό του, θα επιχειρήσει να κατακτήσει τη νίκη στο 4ο στη σειρά ντέρμπι, που δίνει…

Βόλει, Ηρακλής

Στις προηγούμενες τρεις απόπειρες, απέτυχε. Το πρόγραμμα της φετινής Volley League τα έφερε έτσι τα πράγματα, ώστε το ένα ντέρμπι να ακολουθεί το άλλο στην αγωνιστική διαδρομή του Ηρακλή.

Η Μίκρα έλειψε από τους «κυανόλευκους», τόσο στο Κλειστό της Πυλαίας, όσο και σε αυτό του Μετς, ενώ η δυναμική της έδρας λίγο έλειψε να φέρει τη νίκη έναντι του εξαιρετικά ισχυρού Ολυμπιακού.

Αυτήν τη φορά, αυτό το… «λίγο έλειψε» δεν αρκεί για τον Ημίθεο, καθώς υποδέχεται στο σπίτι του μία ακόμη δυνατή ομάδα του φετινού πρωταθλήματος, η οποία, όμως, και στα μέτρα του είναι και θα συναντήσει την ομάδα του Γιάννη Ορφανού στο… «γαλάζιο» περιβάλλον.

Ο Παναθηναϊκός διαθέτει μία ομάδα με πολλούς ξένους και ικανούς Έλληνες, προβάλλοντας ως πρόκληση για τους γηπεδούχους της απογευματινής αναμέτρησης, ως προς την κατάκτηση της νίκης, την οποία τόσο χρειάζονται βαθμολογικά και ψυχολογικά, στο 4ο και τελευταίο της σειράς των μαζεμένων ντέρμπι, που έχουν κληθεί να δώσουν.

Πέρα από τη συμπαράσταση του κόσμου, ο «Γηραιός» διατηρεί και το θετικό στοιχείο του να αγωνίζεται πλήρης, καθώς η υποδοχή του θα ενισχυθεί με την παρουσία στο παιχνίδι και του Λάμπη Μπαμπαλιούτα, με τον πολύπειρο λίμπερο να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό, ο οποίος τον άφησε εκτός μάχης στην προηγούμενη αναμέτρηση.

Μάλιστα, ο ίδιος δήλωσε για τη μάχη με το «τριφύλλι»:

«Θέλουμε να γυρίσουμε στις νίκες και κυρίως να κρατήσουμε τη δύναμη της έδρας μας όπως κάναμε και την περσινή σεζόν. Βέβαια για να κάνουμε την διαφορά σε ένα πρωτάθλημα 11 ομάδων πρέπει να μαζέψουμε βαθμούς και εκτός έδρας. Με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ ήμασταν μπροστά στο σκορ αλλά κάτι μας έλειπε και χάσαμε και τις δύο φορές. Κάναμε κάποια λάθη που δεν τα συνηθίζουμε λόγω εμπειρίας που έχουμε ως ομάδα. Είναι και λίγο θέμα αυτοπεποίθησης. Ο Παναθηναϊκός χωρίς να έχει εξαντλήσει τον αριθμό των ξένων που δικαιούται έχει δημιουργήσει πολύ καλή και νεανική ομάδα. Σίγουρα θα έχουμε τον κόσμο μας όπως με τον Ολυμπιακό».

Από πλευράς των φιλοξενουμένων στην επίσημη σελίδα της Λίγκας τοποθετήθηκε ο Παναγιώτης Πελεκούδας, κεντρικός με πέρασμα κατάκτησης τίτλων με τα χρώματα του Ηρακλή:

«Είμαστε σε καλή κατάσταση και αυτό το δείξαμε και στον αγώνα με την Κομοτηνή. Και οι δύο ομάδες θέλουν τους βαθμούς. Ο αγώνας με τον Ηρακλή έχει διαφορετικό βαθμό δυσκολίας. Ο αντίπαλος μας προέρχεται από δύο ήττες με 3-2 σετ και μάλιστα με δυνατούς αντιπάλους. Με τον Ηρακλή έχω πανηγυρίσει ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο και έχω τις καλύτερες αναμνήσεις αλλά ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα μου και θέλω πολύ να πάρουμε τη νίκη».

Ο αγώνας Ηρακλή – Παναθηναϊκού στη Μίκρα θα αρχίσει στις 19:00, ΔΕΝ θα μεταδοθεί – τελικά – τηλεοπτικά (ούτε μέσω διαδικτύου), αλλά θα καλυφθεί από “live” ενημέρωση της εξέλιξής του από τη BlueArena.

 

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Οι εποχές της δυσφήμισης χωρίς αποδείξεις, πέρασαν ανεπιστρεπτί!”

Βόλει

Back to Top