Χωρίς ΕΡΤPLAY ο αγώνας βόλεϊ! – Αστείοι ερασιτεχνισμοί της Λίγκας!

Δεν θα καλυφθεί τηλεοπτικά (ούτε μέσω διαδικτύου) το Ηρακλής – Παναθηναϊκός, καθώς – όπως αποδεικνύεται – το αποφάσισε… μόνη της η Volley League, με την ΕΡΤ να δηλώνει… άγνοια!!!

Βόλει, Ηρακλής

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν, ακόμη και στα πιο στοιχειώδη και απλούστατα οργανωτικά ζητήματα του πρωταθλήματος της Volley League, με ευθύνη – όπως αποδεικνύεται – της ίδιας της διοργανώτριας αρχής.

Συγκεκριμένα, από πλευράς της Λίγκας, έχει ανακοινωθεί επισήμως ότι ο σημερινός αγώνας της Μίκρας, Ηρακλή – Παναθηναϊκού, θα μεταδοθεί απευθείας τηλεοπτικά από το διαδικτυακό κανάλι της κρατικής τηλεόρασης, ΕΡΤPLAY.

Ωστόσο, όπως διαβεβαιώνουν οι ιθύνοντες της ΕΡΤ, ουδέποτε ενέκριναν την απευθείας μετάδοση της αναμέτρησης, είτε τηλεοπτικά, είτε διαδικτυακά, καθώς, τη συγκεκριμένη μέρα, στερούνται αντίστοιχης δυνατότητας!!!

Μάλιστα, δηλώνουν άγνοια του λόγου για τον οποίο η Volley League ανακοίνωσε προγραμματισμό μετάδοσης του παιχνιδιού της Μίκρας, χωρίς να έχει προγραμματιστεί από το ίδιο το αρμόδιο τηλεοπτικό δίκτυο η ανάλογη διαδικασία…

Πάντως, ενώ ο αγώνας ΔΕΝ πρόκειται να μεταδοθεί, η Volley League, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, εξακολουθεί να… επιμένει ότι το ντέρμπι της Μίκρας θα καλυφθεί τηλεοπτικά μέσω διαδικτύου από το ΕΡΤPLAY, ακόμη και σήμερα, το πρωί του αγώνα (Σάββατο 17/11), όταν και γράφονται αυτές εδώ οι αράδες…

Για του λόγου το αληθές, οι σχετικές προαναγγελίες από την ιστοσελίδα της Λίγκας volleyleague.gr, η οποία – όπως αποδεικνύεται – βρίσκεται στον… κόσμο της:

 

 

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Οι εποχές της δυσφήμισης χωρίς αποδείξεις, πέρασαν ανεπιστρεπτί!”

Βόλει

Back to Top