Η σειρά των Ελπίδων

Η Εθνική μας επικράτησε χτες επί την Φινλαδίας επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά στοιχήματος της ομάδας του Foxbet. Σειρά παίρνουν οι Ελπίδες, με τον Άκη Τσαβδάρα να μας δίνει τα φώτα του για το παιχνίδι.

Διάφορα, Η πρόταση της ημέρας

Ελλάδα U21 – Aυστρία U21

 

Τούμπα. Τόπος διεξαγωγής του πρώτου ματς μπαράζ των Ελπίδων μας κόντρα στην Αυστρία. Σκληρή μάχη. Καλή Εθνική και η Αυστρία, με παίκτες φτασμένους και ίσως πιο έτοιμους από τους δικούς μας. Και πάλι, αποδείξαμε πως με την Κροατία ήμασταν στην ίδια ευθεία και αυτό μπορεί να το πετύχουμε και τώρα.

Και το 2016 η Αυστρία έπαιξε στα πλέι-οφ. Σε αυτό το κομμάτι είναι πιο έμπειρη από τη δική μας, αν και ελάχιστοι παίκτες είναι από τότε στο ρόστερ. Μοιρασμένο χαρακτήρισε το ζευγάρι ο Γκρέγκοριτς. Το ίδιο και ο Αντώνης Νικοπολίδης από τη δική μας πλευρά. Ο Λίνχαρτ είναι ο αρχηγός των Αυστριακών και παίζει στη Φράιμπουργκ, ενώ πέρασε και από τη β’ ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στη δική μας, ο Τσιμίκας δίνει το παρών, ο Κουλούρης δε έπαιξε με τη μεγάλη Εθνική κόντρα στη Φινλανδία. Καιρό έχουμε να βγάλουμε καλή φουρνιά παικτών και αυτή όντως είναι ικανή για την υπέρβαση. Έτοιμοι παίκτες, οι περισσότεροι με αγωνιστικό ρυθμό. Στην Αυστρία έμειναν στη μεγάλη ομάδα οι Σλάγκερ, Λάιμερ, εκτός οι Βέμπερ, Χόνσακ και Χόρβατ. Τιμωρημένος ο Βέμπερ, τραυματίας ο Χόνσακ.

Στο 50-50 είναι το ζευγάρι. Περιμένουμε, όμως, γκολ μιας και αμφότερες είναι δυνατές επιθετικά. Ίσως η άμυνα των Αυστριακών να είναι ένα τικ καλύτερη από τη δική μας. Εντούτοις πάμε να ποντάρουμε ένα στοίχημα που φαίνεται λογικό. Παρ’ ότι υπάρχει ρεβάνς, κανείς δεν λέει ότι θα περιμένουν μέχρι τότε για να βρεθούν σε θέση ισχύος. Το goal είναι κοντά.

 

Δείτε και τα υπόλοιπα προγνωστικά του Άκη Τσαβδαρά για τα σημερινά παιχνίδια.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top