Έτοιμος ο Μπαμπαλιούτας, παίζει κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ξεπέρασε τον τραυματισμό ο πολύπειρος λίμπερο και έθεσε εαυτόν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. “Στη Μίκρα θα έχουμε τη δυναμική του κόσμου μας”, δηλώνει.

Βόλει, Ηρακλής

Σημαντικότατη επιστροφή για τα πλάνα του Γιάννη Ορφανού ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στη Μίκρα (Σάββατο 17/11, 19:00).

Ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας ξεπέρασε τον τραυματισμό, ο οποίος τον άφησε εκτός του αγώνα με την ΑΕΚ και θα δώσει το “παρών” στην κόντρα με το “τριφύλλι”, ενισχύοντας την τακτική της ομάδας στον τομέα της υποδοχής, στις εναλλαγές του με τον Αντώνη Μπουράκη, ο οποίος είναι εξαιρετικός στον αμυντικό τομέα.

Ο πολύπειρος λίμπερο, δήλωσε στην ιστοσελίδα της Λίγκας για το αυριανό ντέρμπι:

«Θέλουμε να γυρίσουμε στις νίκες και κυρίως να κρατήσουμε τη δύναμη της έδρας μας όπως κάναμε και την περσινή σεζόν. Βέβαια για να κάνουμε την διαφορά σε ένα πρωτάθλημα 11 ομάδων πρέπει να μαζέψουμε βαθμούς και εκτός έδρας. Με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ ήμασταν μπροστά στο σκορ αλλά κάτι μας έλειπε και χάσαμε και τις δύο φορές. Κάναμε κάποια λάθη που δεν τα συνηθίζουμε λόγω εμπειρίας που έχουμε ως ομάδα. Είναι και λίγο θέμα αυτοπεποίθησης. Ο Παναθηναϊκός χωρίς να έχει εξαντλήσει τον αριθμό των ξένων που δικαιούται έχει δημιουργήσει πολύ καλή και νεανική ομάδα. Σίγουρα θα έχουμε τον κόσμο μας όπως με τον Ολυμπιακό».

Σχετικά Άρθρα

“Ο καθένας μας ας αναλογιστεί τις ευθύνες του – Συγγνώμη από τον κόσμο…”

Βόλει

Back to Top