Υψηλάντης: “Τεράστια παραγοντική προσθήκη ο Η. Θεοδωρίδης”

Ο Νίκος Υψηλάντης για το θέμα του νέου διοικητικού υπεύθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματος, του νέου κόουτς και των εξελίξεων στην ΠΑΕ.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Νίκος Υψηλάντης τοποθετήθηκε στον FAIR PLAY 96,1:

Για την επιλογή Ελευθερόπουλου:

«Ο Δημήτρης είναι ένας από τους διαφόρους προπονητές που μίλησε ο Μυροφορίδης. Είναι σίγουρα μία προσωπικότητα του Ελληνικού ποδόσφαιρο και μετά την εισήγηση του τεχνικού διευθυντή μπορεί να αλλάξει το κλίμα στην ομάδα και να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας που δεν ήταν καλή μέχρι τώρα. Γενικά μία αλλαγή προπονητή φέρνει ένα ταρακούνημα και οι πληροφορίες λένε ότι είναι ένας καλλιεργημένος άνθρωπος, έχει σχέσεις με την ομάδα και αυτό μπορεί να βοηθήσει η ομάδα να κάνει το βήμα μπροστά».

Για την συμβολή του Τομ Παπαδόπουλο:

«Επικοινωνία υπάρχει συνέχεια, ο πρόεδρος από την στιγμή που ξυπνάει έχει συνεχή επικοινωνία με όλα τα μέλη του Ηρακλή. Από κει και πέρα εμείς επικουρικά λέμε τις ιδέες μας στον πρόεδρο. Δεν λειτουργούμε στα κουτουρού, ο Μυροφορίδης έκανε την έρευνα του και μας είπε για τον Ελευθερόπουλο. Έκανε γενικά συναντήσεις με πολλούς τεχνικούς».

Για την απόλυση του Βοσνιάδη:

«Ο Βοσνιάδης έφυγε γιατί δεν ήρθαν τα αποτελέσματα που περιμέναμε. Εγώ θεωρώ ότι ο Βοσνιάδης είναι ένας πολύ καλός προπονητής αλλά στο αποτέλεσμα είχαμε θέμα και κυρίως στον διασυρμό του κυπέλλου. Η ομάδα δεν έδειχνε να πεισμώνει μετά τον διασυρμό, έπρεπε να αντιδράσει και να πάρει τα υπόλοιπα δύο παιχνίδια αέρας. Δεν είδαμε ούτε την αντίδραση στα υπόλοιπα δύο παιχνίδια. Ο Μυροφορίδης έκανε την έρευνα του και επέλεξε στο να κάνει μία εισήγηση».

Για τον Ηλία Θεοδωρίδη:

«Το σενάριο το οποίο κυκλοφορεί είναι ότι καπελώνεται μέχρι και ο πρόεδρος από τον Ηλία Θεοδωρίδη. Για εμάς είναι τιμή που θα είναι στο διοικητικό συμβούλιο του Ηρακλή, ένας επιχειρηματίας που έχει ασχοληθεί με τον χώρο του ποδοσφαίρου. Εμείς είχαμε μία συνάντηση πριν δύο εβδομάδες αλλά για προσωπικούς του λόγους δεν ανακοινώθηκε όταν ήταν εδώ ο πρόεδρος. Έτσι συνδυάστηκε με το γεγονός ότι καπελώνεται ο πρόεδρος. Για μένα ο Θεοδωρίδης είναι ένας άνθρωπος που συνειδητοποιήσει το μεγαλείο του Ηρακλή και της ομάδας γενικά που στηρίζει. Δεν με ενδιαφέρει αν είναι Ηρακλής, έρχεται ένας άνθρωπος που έχει τις γνώσεις στο κομμάτι, πλήρωσε για να αποκτήσει αυτές τις γνώσεις και είναι μία τεράστια παραγοντική προσθήκη στο διοικητικό συμβούλιο της Ηρακλής. Θα είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε διοίκηση και παίκτες. Για κάποιο λόγο έχει αναφερθεί το καπέλωμα είτε του Μυροφορίδη είτε του προέδρου».

Για τον οικονομικό πόλεμο:

«Αν πίστευα ότι δεν υπάρχει λύση δεν θα ήμουν εδώ. Δεν είναι κάτι που είναι ανακοινώσιμο υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν μόνο με αυτό».

Πηγή: FAIR PLAY 96,1

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top