«Αν δεν πίστευα σε εσάς και στον Ηρακλή, δεν θα ερχόμουν»

Το μήνυμα Ελευθερόπουλου στους παίκτες της ομάδας και ο στόχος του να μπολιάσει με ηρεμία και αυτοπεποίθηση στην ομάδα.

Όταν ο στρατηγός είναι μάχιμος, όταν έχει αναδειχθεί προσφάτως μέσα από τη φωτιά του πολέμου, η επικοινωνία με τους στρατιώτες του είναι πιο άμεση και – σίγουρα – πιο αποτελεσματική, ως προς την επίτευξη του τελικού στόχου, που είναι – σε κάθε περίπτωση – η νίκη, η επιτυχία.

Αυτό συμβαίνει με την περίπτωση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου και του… «σουπερλιγκάτου» ρόστερ, το οποίο διαθέτει ο Ηρακλής, τα μέλη του οποίου αναγνωρίζουν στο πρόσωπο του νέου προπονητή τους έναν προσφάτως… «αποστρατευθέντα» διακεκριμένο συνάδελφο. Έναν άνθρωπο, ο οποίος μπορεί να τους προσεγγίσει πιο άμεσα, που, χωρίς να χρειαστεί να φανταστεί πολλά και να υποθέσει περισσότερα, βρίσκεται σε επικοινωνία ευθείας γραμμής με τη δική τους σκέψη.

Μάλιστα, είναι γνωστό ότι με πολλούς από τους παίκτες του ρόστερ ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έχει συνεργαστεί υπό την ίδια ιδιότητα κατά το πρόσφατο παρελθόν (προπονητής – παίκτης) ή ακόμη και έχει συνυπάρξει ως συμπαίκτης.

Με αυτή την αμεσότητα απευθύνθηκε από την πρώτη μέρα στο έμψυχο δυναμικό, το οποίο καλείται να διαχειριστεί και να αξιοποιήσει αγωνιστικά. «Αν δεν πίστευα στην ιδιαίτερη δυναμική του Ηρακλή και στην αξία όλων σας, να είστε βέβαιοι ότι δεν θα αναλάμβανα αυτήν εδώ την αποστολή. Γνωρίζω πολύ καλά την αξία και τις ποδοσφαιρικές δυνατότητές σας και όλοι μαζί θα πρέπει να αξιοποιήσουμε αυτά τα πλεονεκτήματα, που έχουμε ως ομάδα. Απαιτείται σκληρή δουλεία, συγκέντρωση στον στόχο και πίστη στις δυνάμεις μας, για να φτάσουμε στον στόχο μας. Σταδιακά, δουλεύοντας μαζί, θα μπορέσετε να αντιληφθείτε τι ακριβώς ζητώ από εσάς και θα μπορέσω και εγώ να εντοπίσω περισσότερα στοιχεία σχετικά με την ομάδα. Όμως, από την αρχή θα πρέπει να επιστρατεύσουμε το πάθος και τη διάθεσή μας να πετύχουμε. Και θα το κάνουμε όλοι μαζί, ενωμένοι και με αποφασιστικότητα, αποδεικνύοντας ότι έχουμε αντιληφθεί το μέγεθος του Συλλόγου, για τον οποίο αγωνιζόμαστε», ήταν το μήνυμα του 42χρονου κόουτς προς τους πρωταγωνιστές, τους οποίους καλείται να «σκηνοθετήσει», στην… παράσταση της πορείας του ποδοσφαιρικού Ημίθεου προς την επάνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Και θέλει να το κάνει, όπως ακριβώς τους το ανέλυσε: με ηρεμία, αλλά και σιγουριά. Με αυτοπεποίθηση, αλλά και πάθος για τον στόχο. Ένα πάθος, που τόσο – αλήθεια – έχει λείψει από τη μέχρι τώρα αγωνιστική παρουσία του «κυανόλευκου» αγωνιστικού συνόλου…

 

 

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top