Ελευθερόπουλος: “Ο Ηρακλής δεν γνωρίζει από κατηγορίες”

Στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης με την ομάδα, ο νέος τεχνικός του Ηρακλή εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την επιστροφή στη Μίκρα.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος με τον στενό συνεργάτη του, Στέλιο Βενετίδη, πραγματοποίησαν την πρώτη προπόνησή τους στη Μίκρα.

Ο 42χρονος προπονητής, μετά το τέλος της προπόνησης, προχώρησε στις πρώτες δηλώσεις του σχετικά με τη συνεργασία του με την ομάδα:

Αρχικά: «Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου που επιστρέφω σε ένα γνώριμο περιβάλλον. Μόνο για μια ομάδα σαν τον Ηρακλή θα δεχόμουν να δουλέψω στη Football League. Αν και είχα προτάσεις παλιότερα από ομάδες της Super League, τις οποίες απέρριψα, για τον Ηρακλή δεν το σκέφτηκα δευτερόλεπτο».

 

Για την εικόνα που έχει από τον Ηρακλή: «Έχω δουλέψει με κάποια από τα παιδιά σε άλλες ομάδες. Σήμερα έγινε αρχική γνωριμία, μέσα στις επόμενες ημέρες θα γνωριστούμε καλύτερα».

Για τους πολλούς έμπειρους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στον Ηρακλή: «Και σε άλλες ομάδες είχα έμπειρους παίκτες. Άλλα καλά έχει μια νεανική ομάδα και άλλα μια έμπειρη ομάδα. Το πάντρεμα έμπειρων και νέων είναι το ιδανικό για την επίτευξη του κοινού στόχου, ο οποίος για τον Ηρακλή είναι ένας και μοναδικός».

 

Για τις αλλαγές που χρειάζεται ο Ηρακλής: «Δεν θα το έλεγα αλλαγές, όσο βελτίωση σε ορισμένα κομμάτια. Είναι κάποια κομμάτια που τα είχα δει και τα επιβεβαίωσα στην πρώτη προπόνηση, αλλά και κάποια κομμάτια που έχουν να κάνουν με το πώς βλέπω εγώ το ποδόσφαιρο και τι θα ζητήσω από τους παίκτες».

Πηγή: metrosport.gr

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top