- Bluearena - https://bluearena.gr -

Οριστικό: Νέος κόουτς του Ηρακλή ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος!

Είναι πλέον οριστικό. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος αναλαμβάνει τα ηνία της τεχνικής καθοδήγησης του Ηρακλή, μετά από τη μακρά συζήτηση, που είχε απόψε με τον Παύλο Μυροφορίδη και τους διοικούντες τον Ημίθεο.

Ο 42χρονος κόουτς αναλαμβάνει αμέσως δράση, προπονώντας την ομάδα από αύριο και αρχίζοντας την προετοιμασία για τον κυριακάτικο αγώνα στην Αγυιά, κόντρα στην Παναχαϊκή.

Στέλιος Βενετίδης βοηθός

Δίπλα στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο ο στενός συνεργάτης του, Στέλιος Βενετίδης, στο ρόλο του βοηθού προπονητή. Παράλληλα, αύριο αναμένεται να ενταχθεί στο τεχνικό επιτελείο και γυμναστής, ο οποίος επίσης θα πιάσει δουλειά.

Φυσικά, Φώτης Γκιζέλης…

Ο Φώτης Γκιζέλης συνεχίζει τη μακρά παράδοση, που τον θέλει παραμένοντα, μετά από κάθε αποχώρηση τεχνικού επιτελείου τα τελευταία 13 χρόνια. Δεν θα μπορούσε, άλλωστε, να μην παραμείνει, όταν ο νέος κόουτς είναι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, με τον οποίο είχαν άριστη συνεργασία το διάστημα, κατά το οποίο ο τελευταίος ήταν τερματοφύλακας του Ηρακλή (2010-2011) και ο πρώτος προπονητής τερματοφυλάκων. Μάλιστα, ο νέος κόουτς του Ημίθεου πιστώνει στη δουλειά του Φώτη Γκιζέλη σημαντικό μερίδιο από την εξαιρετική παρουσία του εκείνη τη σεζόν…