Οριστικό: Νέος κόουτς του Ηρακλή ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος!

Οριστική συμφωνία με τον Παύλο Μυροφορίδη και την “κυανόλευκη” διοίκηση. Ο Στέλιος Βενετίδης βοηθός πρoπονητή, ενώ αύριο θα ενταχθεί στο τεχνικό επιτελείο και γυμναστής.

Είναι πλέον οριστικό. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος αναλαμβάνει τα ηνία της τεχνικής καθοδήγησης του Ηρακλή, μετά από τη μακρά συζήτηση, που είχε απόψε με τον Παύλο Μυροφορίδη και τους διοικούντες τον Ημίθεο.

Ο 42χρονος κόουτς αναλαμβάνει αμέσως δράση, προπονώντας την ομάδα από αύριο και αρχίζοντας την προετοιμασία για τον κυριακάτικο αγώνα στην Αγυιά, κόντρα στην Παναχαϊκή.

Στέλιος Βενετίδης βοηθός

Δίπλα στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο ο στενός συνεργάτης του, Στέλιος Βενετίδης, στο ρόλο του βοηθού προπονητή. Παράλληλα, αύριο αναμένεται να ενταχθεί στο τεχνικό επιτελείο και γυμναστής, ο οποίος επίσης θα πιάσει δουλειά.

Φυσικά, Φώτης Γκιζέλης…

Ο Φώτης Γκιζέλης συνεχίζει τη μακρά παράδοση, που τον θέλει παραμένοντα, μετά από κάθε αποχώρηση τεχνικού επιτελείου τα τελευταία 13 χρόνια. Δεν θα μπορούσε, άλλωστε, να μην παραμείνει, όταν ο νέος κόουτς είναι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, με τον οποίο είχαν άριστη συνεργασία το διάστημα, κατά το οποίο ο τελευταίος ήταν τερματοφύλακας του Ηρακλή (2010-2011) και ο πρώτος προπονητής τερματοφυλάκων. Μάλιστα, ο νέος κόουτς του Ημίθεου πιστώνει στη δουλειά του Φώτη Γκιζέλη σημαντικό μερίδιο από την εξαιρετική παρουσία του εκείνη τη σεζόν…

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top