Έρχεται στη Μίκρα για να «κλείσει» ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος!

Εντός της ημέρας η έλευση του 42χρονου τεχνικού, με την προοπτική θετικής έκβασης και ανακοίνωσης…

Η τελική επιλογή του Παύλου Μυροφορίδη και της διοίκησης της ΠΑΕ στο θέμα του νέου τεχνικού ηγέτη της ομάδας αφορά στο πρόσωπο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.

Ο 42χρονος κόουτς αναμένεται μέχρι το απομεσήμερο, σήμερα (Τρίτη) να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να προχωρήσει στις καταληκτικές επαφές για τη συνεργασία με την πλευρά της ομάδας, με σκοπό την οριστική συμφωνία και την ανακοίνωσή του ως του νέου προπονητή του Ηρακλή, με την προοπτική, από αύριο (Τετάρτη), να «πιάσει δουλειά», προπονώντας την ομάδα, ενόψει του αγώνα της Αγυιάς με την Παναχαϊκή.

Στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο η πλευρά του Ημίθεου και ιδίως ο Παύλος Μυροφορίδης, ο οποίος κάνει την τελική επιλογή, αναγνωρίζει έναν κατηρτισμένο νέο τεχνικό, ο οποίος έχει προλάβει να συλλέξει πολλές παραστάσεις από πάγκους της Super League, έχοντας θητεύσει, παράλληλα και στο πρωτάθλημα της Football League.

Σημαντικό, όμως, στην παρούσα φάση, είναι το γεγονός ότι πρόκειται για μία προπονητική προσωπικότητα, η οποία διατηρεί εξαιρετική «χημεία» με το περιβάλλον του Συλλόγου, καθώς από το 2010 και εντεύθεν έχει οικοδομήσει μια άριστη σχέση με τον ποδοσφαιρικό Ημίθεο.

Ως ποδοσφαιριστής είχε έλθει με δική του πρωτοβουλία στην ομάδα, απαιτώντας να μην του κάνουν συμβόλαιο και να πληρωθεί για όσα παιχνίδια αγωνιζόταν, μιας και αντιμετώπιζε πρόβλημα με τη μέση του.

Ωστόσο, ήταν βασικός, εξαιρετικός στην αγωνιστική παρουσία του και εκ των κορυφαίων «κυανόλευκων» ποδοσφαιριστών εκείνη την περίοδο (2010-2011), έχοντας προλάβει να αναπτύξει θαυμάσια σχέση με τον κόσμο και το περιβάλλον του Συλλόγου.

Έκτοτε, δεν παύει σε κάθε ευκαιρία να προβαίνει σε θερμές δημόσιες τοποθετήσεις για τον Ηρακλή, ενώ είναι ενδεικτικό του κλίματος, το οποίο επικρατεί στον κόσμο της ομάδας, όσον αφορά στο άτομό του, το γεγονός ότι έχει καταχειροκροτηθεί στο Καυτανζόγλειο, ερχόμενος ως αντίπαλος προπονητής.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος άρχισε την προπονητική καριέρα του από τον Πανιώνιο, συνέχισε στο κυπριακό πρωτάθλημα και στην ΑΕΚ Λάρνακας, απέκτησε εμπειρίες από Football League στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου, επανήλθε στη μεγάλη κατηγορία και στον Πανθρακικό και συνέχισε σε Βέροια, Αστέρα Τρίπολης και Κέρκυρα.

 

Σχετικά Άρθρα

“Στα όπλα” οι “παλιοσειρές” του οπαδικού κινήματος για αδειοδότηση και Καυτανζόγλειο!

Ποδόσφαιρο

Back to Top