Σοβαρή υποψηφιότητα από Δημήτρη Ελευθερόπουλο!

Η σύσκεψη στη Μίκρα εστράφη προς την κατεύθυνση αναζήτησης κόουτς με θετική «χημεία» με το «κυανόλευκο» περιβάλλον.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Παύλος Μυροφορίδης συναντήθηκε το μεσημέρι σήμερα (Δευτέρα) με τον Σωτήρη Αντωνίου, ο οποίος και πήρε την άγουσα της επιστροφής για τη Λάρισα, αναμένοντας την τελική κρίση για το θέμα του νέου προπονητή στον Ηρακλή.

Ακολούθησε η σύσκεψη του τεχνικού διευθυντή με τους διοικούντες, μέσα από την οποία προκρίθηκε η ανάγκη στροφής σε περιπτώσεις προπονητών, που πέρα από τις τεχνικές ικανότητες να διαθέτουν το εφόδιο της καλής «χημείας» με το περιβάλλον του ποδοσφαιρικού Ημίθεου.

Αυτός είναι και ο λόγος, για τον οποίο ο τεχνικός διευθυντής των «κυανολεύκων» συζητά σοβαρά, πλέον, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, ο οποίος ως αθλητής ήρθε και έφυγε σαν κύριος από τον Ημίθεο, την περίοδο 2010-2011, όταν και αγωνίστηκε με δική του πρωτοβουλία στην ομάδα απαιτώντας να μην του κάνουν συμβόλαιο και να πληρωθεί για όσα παιχνίδια αγωνιζόταν, μιας και αντιμετώπιζε πρόβλημα με τη μέση του.

Ήταν βασικός, εξαιρετικός στην αγωνιστική παρουσία του και εκ των κορυφαίων «κυανόλευκων» ποδοσφαιριστών εκείνη την περίοδο, έχοντας προλάβει να αναπτύξει θαυμάσια σχέση με τον κόσμο και το περιβάλλον του Συλλόγου.

Ο 42χρονος – τεχνικός πλέον – Δημήτρης Ελευθερόπουλος έχει εμπειρίες εξ ολοκλήρου από τη Super League, αλλά η περίπτωση και η προοπτική του Ηρακλή φέρεται να τον προσελκύουν, για να κοουτσάρει και στη Football League.

Αναμένεται εξέλιξη στη συγκεκριμένη περίπτωση, πιθανότατα αύριο, όταν και θα γίνουν πιο διεξοδικές συζητήσεις…

 

 

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top