Ποντίκης: “Άτυχος ο Βοσνιάδης – Δύσκολες στιγμές για την ομάδα”

Ο πρόεδρος του Ιδρυτικού Σωματείου αναφέρεται στην κατάσταση, όπως αυτή διαμορφώθηκε μετά και την παραίτηση Βοσνιάδη.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Νίκος Ποντίκης μίλησε στον FAIR PLAY FM 96,1:

Αρχικά σχολίασε: ” Ήταν μια δύσκολη μέρα η χθεσινή κυρίως λόγο του κακού αποτελέσματος. Θα πρέπει να προχωρήσουμε. Περιμέναμε αυτό το παιχνίδι για να μπορέσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα μετά από μια κακή αρχή. Τώρα όμως υπάρχει προβληματισμός”.

Για τον Αλέκο Βοσνιάδη: “Ήρθε στην ομάδα όταν είχε γίνει ήδη ο σχεδιασμός. Και κάποιες φορές για διάφορους λόγους ο προπονητής δεν δένει καλά με την ομάδα. Αλλά γενικά θεωρώ ότι ο Αλέκος ήταν λίγο άτυχος. Ξεκίνησε αργά και δεν κατάφερε να είναι εκεί στην προετοιμασία. Μπορεί να ήθελε να κάνει άλλες επιλογές. Τα αποτελέσματα δεν του βγήκαν γιατί η ομάδα ήθελε χρόνο για να προσαρμοστεί. Όλα αυτά πολλές φορές οδηγούν σε αυτή την κατάσταση”.

Για τον Σωτήρα Αντωνίου:” Δεν ξέρω κάτι, άλλοι χειρίζονται αυτά τα θέματα. Ο Μυροφορίδης και η διοίκηση είναι οι αρμόδιοι για αυτά τα ζητήματα. Δεν ξέρω τον συγκεκριμένο προπονητή. Το μόνο πράγμα που ξέρω είναι ότι ήταν στην Λάρισα. θα του ευχηθώ τα καλύτερα και ελπίζω να είναι πιο τυχερός από τον Αλέκο Βοσνίαδη”.

Πηγή: FAIR PLAY FM 96,1

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top