Αποφασίζουν για κόουτς, με φαβορί τον Σωτήρη Αντωνίου

Ακολουθεί στη λίστα Μυροφορίδη ο Άκης Μάντζιος – Κρίσιμες επαφές του τεχνικού διευθυντή με τη διοίκηση, για το θέμα προπονητή.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση στον Ηρακλή στο θέμα της εξεύρεσης του διαδόχου του Αλέκου Βοσνιάδη, μετά την παραίτηση του Θεσσαλονικέα τεχνικού.

Ο Παύλος Μυροφορίδης ξεχώρισε ως βασική επιλογή του αυτήν του Σωτήρη Αντωνίου, καθώς κρίνει ότι κινείται στο «ίδιο μήκος ποδοσφαιρικού κύματος» με τον 43χρονο προπονητή και ότι ο τελευταίος διαθέτει απόλυτη γνώση και προσαρμογή στο ιδιαίτερο περιβάλλον της Football League.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Λαρισαίος κόουτς, ο οποίος βρέθηκε από πέρσι την άνοιξη μέχρι τις αρχές του φετινού πρωταθλήματος στη Super League και στον πάγκο της ΑΕΛ, είναι απολύτως σύμφωνος να αναλάβει το ρόλο του τεχνικού καθοδηγητή του Ηρακλή, όμως απομένει η τελική κρίση της διοίκησης για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Παράλληλα, σε περίοπτη θέση στη σχετική λίστα, ο τεχνικός διευθυντής του Ημίθεου έχει το όνομα του Άκη Μάντζιου, ο οποίος μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου ήταν – επίσης – στη Super League και στον πάγκο του Λεβαδειακού.

Σήμερα, κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα πραγματοποιηθούν πολλές επαφές και επικοινωνίες μεταξύ των διοικούντων και του Παύλου Μυροφορίδη για το θέμα του νέου τεχνικού, με καθοριστική τη θέση, την οποία θα λάβει ο Τομ Παπαδόπουλος, ο οποίος είναι απολύτως ενημερωμένος για τις εξελίξεις.

Σε κάθε περίπτωση, αναμένεται μέχρι το βράδυ να έχει αποφασιστεί το ποιος θα αναλάβει, ώστε μαζί με τους συνεργάτες του, από αύριο, να αρχίσει την προετοιμασία της ομάδας για το σημαντικό παιχνίδι στην Αγυιά με την Παναχαϊκή.

 

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top