- Bluearena - https://bluearena.gr -

Πρώτο βήμα για νέα εκκίνηση, κόντρα στον Αιγινιακό (15:00)

Θέλουν να αρχίζουν – σταδιακά – να επουλώνουν τις τεράστιες και επικίνδυνες πληγές, που άνοιξαν οι δύο αγώνες, οι οποίοι προηγήθηκαν. Αυτός είναι ο αντικειμενικός στόχος όλων στον Ηρακλή και τον επιδιώκουν αρχής γενομένης, ή μάλλον, νέας αρχής γενομένης από τον σημερινό αγώνα με τον Αιγινιακό.

Η ομάδα από την Πιερία είναι ο αντίπαλος του «Γηραιού» και το νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντί της δεν φαντάζει απλώς, αλλά είναι – σε απόλυτο επίπεδο – μονόδρομος. Επιπλέον, στο στρατόπεδο της γηπεδούχου πλευράς δεν κρύβουν ότι φιλοδοξούν να συνοδεύσουν το αποτέλεσμα αυτό και από μία όσο το δυνατόν ικανοποιητικότερη αγωνιστική παρουσία.

Άλλωστε είναι δεδομένο ότι η αποστολή είναι διπλή και αφορά στη συγκομιδή βαθμολογικού και ψυχολογικού οφέλους ταυτόχρονα…

Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο Αλέκος Βοσνιάδης έχει επιλέξει 19 ποδοσφαιριστές, για να καταλήξει στην τελική 18άδα σήμερα, λίγο πριν την αναμέτρηση. Στην αρχική αποστολή μετέχουν οι:

Παναγιώτης Βοσνιάδης, Δημήτρης Γρηγοριάδης, Στράτος Χιντζίδης, Δημήτρης Κουτρομάνος, Γιώργος Κούσας, Χρήστος Κουκόλης, Νίκος Ζιαμπάρης, Δημήτρης Στάμου, Χουσεiν Μουμίν, Νίκος Καλτσάς, Κώστας Παναγιωτούδης, Κώστας Μενδρινός, Γιάννης Πασάς, Μάρκος Ντούνης, Φώτης Γεωργίου, Δημήτρης Χασομέρης, Σίλβα Κλέιτον, Χρήστος Ρόβας, Εμανουέλ Περόνε.

Εκτός από τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής για λόγους αγωνιστικών επιλογών, εκτός μάχης ως τραυματίες παρέμειναν οι Πέτρος Κανακούδης, Κώστας Καζναφέρης και Γιάννης Παπαδόπουλος.

Η αναμέτρηση Ηρακλή – Αιγινιακού θα αρχίσει στις 15:00, στο Καυτανζόγλειο και θα καλυφθεί με “live” ενημέρωση για την εξέλιξή της
από τη BlueArena.