Σκληρή εκτός έδρας μάχη με την ΑΕΚ

Δοκιμή δυνατοτήτων για τον ΗΡΑΚΛΗ στο Κλειστό του Μετς (17:00 – ΕΡΤ3).

Βόλει, Ηρακλής

Από τον κακό εκτός έδρας εαυτό του, επιθυμεί να απαλλαγεί, σήμερα, ο ΗΡΑΚΛΗΣ και να εμφανίσει όλα εκείνα τα αγωνιστικά πλεονεκτήματα, που διαθέτει ως σύνολο, ώστε να φύγει με τη νίκη από το Κλειστό του Μετς, στη δυνατή κόντρα του με την ΑΕΚ.

Πρόκειται για αντίπαλο με κοινούς στόχους με το συγκρότημα των «κυανολεύκων» (πλασάρισμα στις ψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα), με έμπειρο και ικανό αγωνιστικό δυναμικό, ο οποίος συνηθίζει να αγωνίζεται με ιδιαίτερο ενθουσιασμό στην έδρα του και όλα δείχνουν ότι η αποστολή για την ομάδα του Γιάννη Ορφανού θα είναι πολύ δύσκολη.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, ο κόουτς του «Γηραιού» προετοίμασε τους αθλητές του με τη λογική της συνέχισης των επιδόσεων, που είχαν, μόλις πριν λίγες μέρες, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Μίκρα, επιμένοντας να τους περάσει την αναγκαιότητα να διατηρούν τον ίδιο ρυθμό απόδοσης και μακριά από το αγωνιστικό σπίτι τους.

«Δίνουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε ένα καλό αντίπαλο, όπως είναι η ΑΕΚ, που μέσα στην έδρα της δείχνει δυνατή. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες. Προσωπικά, ευελπιστώ ότι θα συνεχίσουμε την καλή εμφάνιση της ομάδας μας και στα εκτός έδρας. Στη συνέχεια, το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι αρκετά δύσκολο, και μέσα σε αυτό εντάσσεται και ο αυριανός αγώνας. Πρέπει σε όλα τα παιχνίδια να έχουμε συγκομιδή βαθμών», δήλωσε χαρακτηριστικά για τη μάχη με την «Ένωση» ο προπονητής του Ημίθεου.

Ο αγώνας ΑΕΚ – ΗΡΑΚΛΗΣ θα διεξαχθεί στο Κλειστό του Μετς, με ώρα έναρξης τις 17:00 και θα μεταδοθεί «ζωντανά» από την ΕΡΤ3.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top