Ανακοίνωση της ΠΑΕ για το Online Ticketing

Διευκρινίσεις σχετικά με την λειτουργία του συστήματος.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσης, η οποία αφορούσε την έναρξη συνεργασίας με την Ticketmaster Hellas (https://www.fciraklis.gr/ticket-online-booking) και τις ηλεκτρονικές πωλήσεις των εισιτηρίων της ομάδας, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε την διαδικασία που θα ακολουθείτε όσοι επιλέγετε τον τρόπο αυτό για να προμηθευτείτε εισιτήρια, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Για τα επόμενα τρία έτη λοιπόν, μέσω της πλατφόρμας της Ticketmaster Hellas (https://www.ticketmaster.gr), οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα μπορούν να εξασφαλίσουν την είσοδό τους στο παιχνίδι και διαδικτυακά, με δυνατότητα μάλιστα επιλογής της θύρας από όπου θέλουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι. Στο πλαίσιο αυτό, οι φίλοι του Ηρακλή θα πρέπει να εκτυπώνουν το e-ticket και στη συνέχεια να το επιδεικνύουν στην είσοδο της θύρας που έχουν επιλέξει προκειμένου να εισέλθουν στο γήπεδο.

Θεωρούμε δεδομένο ότι η παροχή αυτή, θα κερδίσει πολύτιμο χρόνο κατά την προσέλευσή σας στο Καυτανζόγλειο, καθώς επίσης και την όποια άσκοπη ταλαιπωρία στα εκδοτήρια.

Επίσης ενημερώνουμε όσους επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2018-19 μέσω της Ticketmaster πως η ανταλλακτική διαδικασία που θα ακολουθηθεί είναι η ίδια, με τη μοναδική διαφορά ότι μετά την εκτύπωση του e-ticket οι φίλαθλοι θα πρέπει να προσέρχονται είτε στα γραφεία της ΠΑΕ στη Μίκρα για να παραλάβουν το καρτελάκι εισόδου, είτε στα ειδικά σταντ που θα στήνονται στον προαύλιο χώρο του Καυτανζογλείου στα εντός έδρας παιχνίδια του Ηρακλή.

Τέλος, ευελπιστούμε ότι σύντομα θα προχωρήσουμε και σε άλλες ανάλογες ενέργειες που θα έχουν ως μοναδικό στόχο την βελτίωση των παροχών της ΠΑΕ, προς τους φιλάθλους του Ηρακλή.

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top