Αρχίζουν οι δικαστικές μάχες κόντρα στους «5»

ΠΑΕ Ηρακλής και οι επιθετικοί πιστωτές στα δικαστήρια από την ερχόμενη εβδομάδα, με τον κύκλο των «αναμετρήσεων» να κλείνει στις αρχές Δεκεμβρίου.

Πλέον, περιθώρια συμβιβασμών δεν υπάρχουν. Οι «5», οι οποίοι παρέμειναν στην όλη υπόθεση του μπλοκαρισμένου και κατεσχημένου λογαριασμού μετοχικού κεφαλαίου της νέας ΠΑΕ Ηρακλής, το πήγαν μέχρι τέλους.

Η ώρα των δικαστηρίων έφτασε. Οι αρχικοί «7» έγιναν «5», καθώς – ως γνωστόν – παραιτήθηκαν από τη συγκεκριμένη απαίτηση δύο υπάλληλοι της εποχής Παπαθανασάκη (ο υπεύθυνος Τύπου και ένα μέλος του υποστηρικτικού επιτελείου του ποδοσφαιρικού τμήματος), αλλά οι απομένοντες αποδείχθηκαν ανυποχώρητοι και αδιαπραγμάτευτοι.

Μετά την ατυχή έκβαση, την οποία είχε η απόπειρα της νομικής υπηρεσίας της «κυανόλευκης» ΠΑΕ για λήψη προσωρινών μέτρων, ώστε να αποφευχθούν οι κατασχέσεις χρημάτων από τους συγκεκριμένους διεκδικητές, το λόγο έχει η Δικαιοσύνη.

Από την ερχόμενη εβδομάδα, λοιπόν, ανοίγει ένα κύκλος δικαστικών αγώνων μεταξύ του επίσημου ποδοσφαιρικού Ημίθεου και των «5», σε μία προσπάθεια να εξασφαλιστεί απόφαση επιστροφής των κατεσχημένων χρημάτων στον Ηρακλή.

Η διαδικασία αυτή είναι προγραμματισμένη να ολοκληρωθεί (τουλάχιστον ως προς την πρωτόδικη φάση της) στις αρχές Δεκεμβρίου.

 

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Θέλει – οπωσδήποτε – τη νίκη… “ξορκίζοντας” την Κοζάνη…

Ποδόσφαιρο

Back to Top