«Κολλημένος» με τον Ηρακλή – Ο Τομ δίνει «παρών» στη «μάχη» της Αγυιάς

Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα επανέρχεται στην Ελλάδα, για να βρεθεί δίπλα στην ομάδα στο σημαντικό αγώνα με την Παναχαϊκή.

Εισιτήριο… διαρκείας στις υπερατλαντικές πτήσεις πρέπει να εξασφαλίσει ο Τομ Παπαδόπουλος, καθώς αποδεικνύεται ότι έχει…  «κολλήσει» με την ενασχόλησή του με τον ποδοσφαιρικό Ημίθεο.

Ουσιαστικά, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ επιστρέφει στην επαγγελματική βάση του, στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, μόνο για όσο χρειάζεται προκειμένου να ρυθμίσει τις επαγγελματικές υποθέσεις του και επανέρχεται μέσα σε εντυπωσιακά μικρά χρονικά διαστήματα (σε σχέση με την απόσταση, που καλείται να διανύσει) στην πραγματικότητα του Ηρακλή και της Μίκρας.

Το ίδιο προγραμματίζει να κάνει και σε αυτή τη φάση, καθώς λίγες μόνο μέρες αφότου αναχώρησε, εκδήλωσε διάθεση επανόδου, ώστε να βρίσκεται στην Αγυιά την ερχόμενη εβδομάδα, δίπλα στην προσπάθεια της ομάδας, σε ένα σημαντικό αγώνα κόντρα στην Παναχαϊκή, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Football League.

Βεβαίως, ο πρόεδρος της «κυανόλευκης» ποδοσφαιρική εταιρείας θα ασχοληθεί εκ νέου και με όλα τα ανοικτά θέματα της ΠΑΕ και κυρίως με το οικονομικά ζητήματα, τα οποία είναι πρωτευούσης σημασίας.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Θέλει – οπωσδήποτε – τη νίκη… “ξορκίζοντας” την Κοζάνη…

Ποδόσφαιρο

Back to Top