Τομ: «Στηρίζω απολύτως το πλάνο Μυροφορίδη»

Απόφαση στήριξης από τη διοίκηση, με καταλυτική την τοποθέτηση του τεχνικού διευθυντή, ο οποίος έθεσε ζήτημα διάλυσης του σχεδιασμού του, στο ενδεχόμενο αποχώρησης Βοσνιάδη.

Μέχρι αργά το βράδυ κράτησε η σύσκεψη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Ηρακλής, η οποία αφορούσε στη λήψη της καταλληλότερης απόφασης σχετικά με τη διαχείριση της κατάστασης, που διαμορφώθηκε μέσα από τις ανεπιτυχείς αγωνιστικές επιδόσεις της ομάδας, την εβδομάδα που πέρασε.

Η απόφαση ήταν ομόφωνη, με τον Τομ Παπαδόπουλο να συνδέεται τηλεφωνικώς από τη Φιλαδέλφεια με την αίθουσα συσκέψεων της Μίκρας, να ακούει τις προτάσεις και τις εισηγήσεις όλων και να τοποθετείται προς την κατεύθυνση της αναλλοίωτης συνέχισης του αγωνιστικού μοντέλου, βάσει του οποίου στήθηκε η ομάδα από τα μέσα Αυγούστου και έπειτα. Μία κατεύθυνση, προς την οποία συναίνεσε και το σύνολο του διοικητικού συμβουλίου, με τον Αλέκο Βοσνιάδη να συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία του Ημίθεου.

«Στηρίξαμε την όλη προσπάθειά μας πάνω στο αγωνιστικό project του Παύλου Μυροφορίδη και βάσει αυτού πορευόμαστε. Δεν έχω κανένα λόγω για να αποσύρω την εμπιστοσύνη μου. Η παρουσία του προπονητή είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την υλοποίηση του σχεδιασμού, γεγονός, το οποίο σέβομαι απολύτως. Συνεχίζουμε ενωμένοι και αποφασισμένοι να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και στον αγωνιστικό τομέα. Είμαι βέβαιος ότι θα το πετύχουμε», ήταν η τοποθέτηση του μεγαλομετόχου.

Καθοριστική η εισήγηση Μυροφορίδη

Πριν από κάθε άλλη τοποθέτηση, το διοικητικό συμβούλιο ζήτησε την εκτίμηση του Παύλου Μυροφορίδη για την κατάσταση και την εισήγησή του, σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι, με τον «κυανόλευκο» τεχνικό διευθυντή να εμαφνίζεται απόλυτος.

«Δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος για την οποιαδήποτε αλλαγή στο ποδοσφαιρικό τμήμα τη δεδομένη χρονική στιγμή. Η ομάδα είχε δύο άτυχα αποτελέσματα, τα οποία ήρθαν με απόλυτα συγκυριακό τρόπο. Δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την κατάσταση μετά από το δεύτερο γκολ του αντιπάλου στον αγώνα με τον Ατρόμητο, ενώ μέχρι το πρώτο η ανταπόκρισή της ήταν θετικότατη. Δεν μπορούσε κανείς να προβλέψει ότι θα είχαμε δύο στιγμές τόσο κραυγαλέων προσωπικών λαθών, που θα δώσουν όχι ένα, αλλά δύο γκολ στον αντίπαλο.

Στην Κέρκυρα, σε όλο το παιχνίδι βάλαμε στην άμυνά του τον αντίπαλο, παίξαμε μπάλα, χάσαμε ευκαιρίες και οι άλλοι, στη μοναδική φάση, που τους δόθηκε, πέτυχαν ένα γκολ, το οποίο δεν ξέρω αν θα έμπαινε στις επόμενες δέκα προσπάθειες…

Πιστεύω απόλυτα στην ομάδα και στις προοπτικές της και είμαι σίγουρος ότι έχουμε όλες τις προϋποθέσεις για να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου. Ο προπονητής αποτελεί βασικό στοιχείο υλοποίησης του πλάνου και το ενδεχόμενο αποχώρησής του θα σημάνει τη διάλυση του σχεδιασμού. Δεν θα έχει καμία απολύτως λογική και η δική μου παρουσία στην ομάδα, σε αυτήν την περίπτωση», ήταν η ξεκάθαρη τοποθέτηση του Παύλου Μυροφορίδη προς τη διοίκηση, η οποία και λειτούργησε καταλυτικά, ως προς την τελική απόφαση της συνέχισης της συνεργασίας με τον Αλέκο Βοσνιάδη.

 

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top