Το εντυπωσιακό “αντίο” των οπαδών της Χάμαρμπι στον Μπακιρτζίογλου (vid)

Ο πρώην άσσος του Ηρακλή εγκαταλείπει την ενεργό δράση στα 38 του…

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Ο 38χρονος Κένεντι Μπακιρτζίογλου ο οποίος αγωνίζεται στην Χάμαρμπι και έχει περάσει στο παρελθόν από τον Ηρακλή ετοιμάζεται να πει αντίο στην ενεργό δράση και οι “πράσινοι” τον αποχαιρέτησαν με ένα τρομερό coreo. (VIDEO)

Αντίο στην ενεργό δράση ετοιμάζεται να πει ο 38χρονος πλέον Κένεντι Μπακιρτζίογλου ο οποίος παίζει στην Χάμαρμπι από το 2012 και έχει αγωνιστεί για έντεκα χρόνια στον σύλλογο. Ο Σουηδός που στο παρελθόν, για δυο σεζόν, είχε παίξει στον Ηρακλή έπαιξε την Κυριακή για τελευταία φορά με τη φανέλα των “πράσινων” εντός έδρας και το αντίο των φίλων της Χάμαρμπι ήταν συγκινητικό.

Οι οπαδοί της ομάδας του γέμισαν το “TELE 2” στη Σουηδία έφτιαξαν ένα εντυπωσιακό coero με πράσινα και ασημένια χαρτόνια και έγραψαν το όνομα του, Κένεντι, ενώ στο πέταλο των φανατικών φίλων της ομάδας υπήρχε σε όλο το πέταλο η προσωπογραφία του.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Μπακιρτζίογλου έχοντας δίπλα του τη γυναίκα του και τα παιδιά του μίλησε στον κόσμο της ομάδας του ενώ έκανε και τον γύρο θριάμβου λέγοντας συνθήματα μαζί με τους οπαδούς της Χάμαρμπι.

Την ίδια ώρα οι συμπαίκτες του τον πήραν και τον σήκωσαν στα χέρια με τους φιλάθλους που ήταν στο γήπεδο να χειροκροτούν τον 38χρονο μέσο.

Πηγή: sport24.gr

Σχετικά Άρθρα

Περίτρανη δικαίωση για Ηρακλή: Εκτός υποψιών για παράνομο στοιχηματισμό!

Ποδόσφαιρο

Back to Top