- Bluearena - https://bluearena.gr -

Προβληματισμένος ο Τομ – Σε διαρκή επικοινωνία με Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, από το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης στην Κέρκυρα κι έπειτα ήταν σε διαρκή επικοινωνία με τους διοικητικούς συνεργάτες του και κυρίως με τον Στάθη Καραντώνη, επιχειρώντας να ενημερωθεί για όλα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι και κατόπιν αυτού.

Δεν έκρυψε και τον δικό του προβληματισμό, σχετικά με την κατάσταση, η οποία έχει διαμορφωθεί και προκρίνει την ανάγκη επικράτησης ηρεμίας για τη λήψη της πλέον σωστής, για την ομάδα και το συμφέρον της, απόφασης.

Στη σημερινή σύσκεψη, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Μίκρας, θα έχει συμμετοχή, μέσω τηλεφωνικής επαφής από τη Φιλαδέλφεια, όπου βρίσκεται, καθώς θέλει να ακούσει τις εκτιμήσεις, τόσο του Παύλου Μυροφορίδη, όσο και τις απόψεις των διοικητικών επιτελών του γύρω από την όλη κατάσταση.

Είχε προλάβει να αφουγκραστεί με αμεσότητα την έκρυθμη κατάσταση, που κυριαρχεί στο «κυανόλευκο» περιβάλλον και τις αντιδράσεις της οπαδικής βάσης του Συλλόγου, καθώς βίωσε από κοντά τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση του κυπέλλου την περασμένη Τετάρτη στο Καυτανζόγλειο και αντιλαμβάνεται ότι η όλη κατάσταση διογκώθηκε, μετά και την ήττα στην Κέρκυρα.

Ο μεγαλομέτοχος, όπως είναι απολύτως λογικό κι επόμενο, θα είναι εκείνος, στον οποίο θα πέσει το βάρος της τελικής απόφασης για τον χειρισμό της κρίσης, η οποία ενέσκηψε και αυτός είναι ο λόγος, για τον οποίο επιδιώκει να αποκτήσει σφαιρική άποψη των τεκταινομένων και να συλλέξει όλες τις απόψεις και προτάσεις, σχετικά με το ζήτημα, που καλείται να διαχειριστεί.