Ευκαιρία να ξανασυστηθούμε

Η θέση της BlueArena για όσα συμβαίνουν στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Δέκα χρόνια στον… αέρα του διαδικτύου, έχουμε κληθεί να διαχειριστούμε επικοινωνιακά ως δημοσιογραφικό μέσο ενημέρωσης των φίλων του Ηρακλή, πολλές κρίσεις. Για την ακρίβεια, οι περίοδοι κρίσης ήταν πολύ περισσότερες από τις αντίστοιχες ηρεμίας.

 

Σε όλες αυτές, πήραμε θέση και δεν κρυφτήκαμε μέχρι να φύγει η καταιγίδα. Ορισμένες φορές η άποψή μας ταυτιζόταν με αυτή της πλειοψηφίας του κόσμου, τις υπόλοιπες ταυτιζόταν με την μειοψηφία. Κάποιες φορές δικαιωθήκαμε και κάποιες όχι. Πάντα όμως είχαμε άποψη και πάντα η άποψή μας είχε στόχο να βοηθήσει τον Ηρακλή, όπως τουλάχιστον εμείς κατανοούμε τη φράση “βοήθεια προς την ομάδα”.

 

Χρειάζεται να είναι κανείς ειδικός για να αντιληφθεί ότι η ομάδα απέχει πολύ από αυτό που όλοι (ή έστω η συντριπτική πλειοψηφία) πίστευε ότι θα παρουσιάσει στο γήπεδο; Η ξευτίλα όμως στο ματς του κυπέλλου και η άδικη (βάσει εικόνας του αγώνα) ήττα στην Κέρκυρα, δεν θα μας οδηγήσει σε μία αντίδραση που δεν θα προσφέρει την παραμικρή βοήθεια στην ομάδα. Από εμάς δεν θα διαβάσετε ότι οι παίκτες είναι άχρηστοι και ο προπονητής ανίκανος. Το γνωρίζουμε ότι ένας τίτλος του στυλ “Άχρηστοι. Πάρτε δρόμο” κτλ θα μάζευε κάποιες χιλιάδες likes. Ε και; Θα βοηθούσε σε κάτι την ομάδα;

 

Και δεν θα τα διαβάσετε για ένα απλό λόγο: Διότι εμείς ακόμη πιστεύουμε ότι αυτό το ρόστερ είμαι ικανό για να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου, σε συνδυασμό με ορισμένες διορθωτικές κινήσεις που θα γίνουν τον Ιανουάριο. Οι επόμενοι μήνες θα δείξουν αν είχαμε δίκιο. Όσο για το θέμα προπονητή, εμπιστευόμαστε τον άνθρωπο που -αποδεδειγμένα- γνωρίζει το αντικείμενο καλύτερα από εμάς. Η εμπιστοσύνη μας προς το πρόσωπο του Παύλου Μυροφορίδη είναι δεδομένη και αυτό δεν θα αλλάξει ούτε τώρα που βρίσκεται στο επίκεντρο της κριτικής.

 

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top