- Bluearena - https://bluearena.gr -

Ακλόνητη η εμπιστοσύνη στο project από τον Παύλο Μυροφορίδη

Την εισήγηση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, σχετικά με τον χειρισμό της όλης κατάστασης, που έχει διαμορφωθεί, μετά τα όσα συνέβησαν σε αγωνιστικό επίπεδο Τετάρτη και Κυριακή, την εβδομάδα, που μόλις πέρασε, αναμένουν σήμερα στη Μίκρα.

Ο Παύλος Μυροφορίδης θα συσκεφθεί με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ, με την δική του εκτίμηση και θεώρηση των δεδομένων στην ομάδα να αναμένεται με έκδηλο και εύλογο ενδιαφέρον.

Ωστόσο, θεωρείται βέβαιο ότι η πρωτοβουλία της απόφασης θα μεταφερθεί στο πεδίο του διοικητικού επιτελείου, καθώς ο τεχνικός διευθυντής του Ημίθεου παραμένει ακλόνητος ως προς την εμπιστοσύνη του στο project, το οποίο άρχισε να «τρέχει» από τον Αύγουστο κι έπειτα.

Εκτιμά ότι το αγωνιστικό σύνολο και η τεχνική ηγεσία διατηρούν όλα τα εχέγγυα για επίτευξη του στόχου και ότι, με την απαραίτητη επίδειξη εμπιστοσύνης, θα φτάσουν στα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ο Παύλος Μυροφορίδης, λοιπόν, σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να προτείνει αλλαγή προπονητή, όντας απολύτως βέβαιος ότι η συνέχεια θα δικαιώσει τον ίδιο και τις επιλογές του.

Κατόπιν τούτου, το ενδιαφέρον εντοπίζεται στην τελική εκτίμηση της διοίκησης, η οποία θα κληθεί να αποφασίσει για τη συνέχεια των πραγμάτων στο αγωνιστικό τμήμα.