- Bluearena - https://bluearena.gr -

Με ισχυρή διοικητική παρουσία στην Κέρκυρα

Η συντριπτική πλειοψηφία της διοικητικής ομάδας της ΠΑΕ αναμένεται να βρεθεί σήμερα στην κερκίδα των επισήμων του ΕΑΚ Κέρκυρας.

Η σημασία της αναμέτρησης αποτελεί τη μία παράμετρο, που οδηγεί τους διοικούντες στον δρόμο προς την Ηγουμενίτσα και εν συνεχεία στο νησί.

Η άλλη έχει να κάνει με το κλίμα, που έχει διαμορφωθεί από το απόγευμα της Τετάρτης και έπειτα και το οποίο έχει εισπράξει σε απόλυτο βαθμό η διοίκηση, επιχειρώντας να διαδραματίσει κατευναστικό ρόλο μεταξύ αγωνιστικού τμήματος και κόσμου.

Με αυτήν την παρουσία του παραγοντικού στοιχείου στον αγώνα, θα επιχειρηθεί να ενισχυθεί σε ηθικό επίπεδο η προσπάθεια της ομάδας, γεγονός, το οποίο – υπό τα κρατούντα δεδομένα – είναι τουλάχιστον χρήσιμο για την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ θα ηγηθεί του διοικητικού κλιμακίου, το οποίο θα βρεθεί στην Κέρκυρα, ενώ το «παρών» θα δώσουν ο διοικητικός υπεύθυνος Επικοινωνίας, Νίκος Υψηλάντης, ο Εκτελεστικός Σύμβουλος και διοικητικός υπεύθυνος Οικονομικών, Παναγιώτης Λεωνταράς και ο διοικητικός υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος, Σάκης Χατζόγλου.