Με τον κόσμο του κόντρα στον Ολυμπιακό (17:00)

Μεγάλη μάχη στη Μίκρα, με τους «κυανόλευκους» να φιλοδοξούν να βάλουν δύσκολα στους επίδοξους πρωταθλητές.

Βόλει, Ηρακλής

Υπέρβαση της κακής εικόνας της προηγούμενης αγωνιστικής και θετική συνέχεια στο δύσκολο πρόγραμμα, στο οποίο εξακολουθεί να κινείται, επιχειρεί σήμερα στη Μίκρα ο Ηρακλής, αντιμετωπίζοντας τον Ολυμπιακό.

Με όπλο την ίδια την έδρα τους και τον κόσμο τους, ο οποίος αναμένεται να είναι εκεί και να συμπαρασταθεί δυναμικά, οι «κυανόλευκοι» θα επιχειρήσουν να βάλουν δύσκολα στους «ερυθρολεύκους» και να κυνηγήσουν με πείσμα τη νίκη.

Η ομάδα του Γιάννη Ορφανού, πέρα από το πλεονέκτημα της έδρας, θα επενδύσει και στην εμπειρία των βασικών στελεχών της, προκειμένου να φτάσει στο επιθυμητό σημείο απόδοσης και ανταγωνιστικότητας, απέναντι σε ένα πληρέστατο αντίπαλο.

Ο κόουτς του Ημίθεου σχολίασε σχετικά με τη σπουδαία αναμέτρηση του σημερινού απογεύματος:

«Πάντα οι αγώνες με το Ολυμπιακό είναι ντέρμπι ανεξάρτητα από την κατάσταση των δύο ομάδων και τη βαθμολογική τους θέση. Θέλουμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση, που στερηθήκαμε κόντρα στον ΠΑΟΚ. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Περιμένουμε τους φίλους του βόλεϊ και τους οπαδούς της ομάδας να μας στηρίξουν στην προσπάθεια μας».

Ο «Γηραιός» θα παραταχθεί χωρίς τον εφεδρικό κεντρικό του, Νικηφόρο Φωτιάδη, ο οποίος ταλαιπωρείται από επίμονη ίωση, ενώ στη θέση του στην αποστολή θα συμπεριληφθεί ο τέταρτος κεντρικός της ομάδας, Παναγιώτης Κουκουμάκας.

Το ντέρμπι Ηρακλή – Ολυμπιακού για την 4η αγωνιστική της Volley League, στη Μίκρα, θα αρχίσει στις 17:00 και θα μεταδοθεί σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ3.

 

Σχετικά Άρθρα

“Ο καθένας μας ας αναλογιστεί τις ευθύνες του – Συγγνώμη από τον κόσμο…”

Βόλει

Back to Top