Κόντρα, λογική και… ταμειάρα!

Γεμάτο είναι το πρόγραμμα του Σαββάτου, αφού σε όλη την Ευρώπη έχουμε φουλ αγωνιστική δράση. Εμείς θα κρατήσουμε δύο σπουδαία παιχνίδια σε Αγγλία και Ιταλία και θα κυνηγήσουμε την έκπληξη, για να πληρωθούμε καλά.

Διάφορα, Η πρόταση της ημέρας

Άρσεναλ – Λίβερπουλ

 

Στραβοπάτημα για την Άρσεναλ την περασμένη εβδομάδα, αφού με μέτρια εμφάνιση «κόλλησε» στο 2-2 με την Κρίσταλ Πάλας. Έμεινε έτσι στο -4από την κορυφή της Premier League. Εν τω μεταξύ, την Τετάρτη προκρίθηκε στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ, μετά το 2-1 επί της Μπλάκπουλ. Στον αντίποδα, η Λίβερπουλ συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, με συγκάτοικο τη Μάντσεστερ Σίτι. Την προηγούμενη αγωνιστική δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να επιβληθεί με σκορ 4-1 της Κάρντιφ. Οι «ρεντς» φέτος δείχνουν έτοιμοι για το βήμα παραπάνω. Ωστόσο, ο παράγοντας έδρας σήμερα θα παίξει σημαντικό ρόλο. Οι «κανονιέρηδες» αδικούνται από το σετ των αποδόσεων και για αυτό θα πάμε με τον 1Χ της vistabet.

 

Φιορεντίνα – Ρόμα

 

«Κόλλησε» στο 1-1 με την Τορίνο εκτός έδρας και παρέμεινε χωρίς διπλό φέτος η Φιορεντίνα. Μεγάλωσε έτσι το σερί της χωρίς νίκες για τρίτη αγωνιστική, με τον κόουτς Πιόλο να κάνει λόγω για ανάγκη οι «βιόλα» να βάλουν περισσότερη ένταση στο παιχνίδι τους. Στον αντίποδα, η Ρόμα στάθηκε όρθια και με το παραπάνω στο «Σαν Πάολο» και πήρε το 1-1 από τη Νάπολι. Το αποτέλεσμα αυτό σε συνδυασμό με τη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας που είχε προηγηθεί, έριξε τους τόνους στην πρωτεύουσα, ενώ μεσοβδόμαδα, αν έρθει το διπλό στη Ρωσία, εξασφαλίζει την πρόκριση της στα νοκ-άουτ του Champions League. Το έργο των «τζιαλορόσι» είναι δύσκολο απόψε στη Φλωρεντία και η μοιρασιά καλοπληρώνει. Πάμε με την ισοπαλία, αφού δείχνει να έχει αρκετές πιθανότητες.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top